UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Molde İddaa Tahmini 29.08.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında, Galatasaray ile Molde kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Galatasaray ve Molde arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.65, beraberlik 4.30, Molde kazanır ise 5.00 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile MS 1 ve 1.5 Gol üstü oranının 20.00 olduğunu belirtelim.

Galatasaray Favori Taraf

Galatasaray’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Aker’de Molde’ye konuk olan Sarı Kırmızılılar, 1-0 geriye düştüğü maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı ve gruplara kalma yolunda önemli bir avantaj elde etti. Molde’nin çok sayıda pozisyonu harcadığı maçta Fredrik Midtsjo’nun 90+4’de attığı golle 3-2 kazanmayı başaran Galatasaray’ın bugün alacağı her türlü galibiyet ve beraberlik ile gruplara kalacağını belirtelim. Şampiyonlar Ligi’nde şimdiye kadar 2 turu da geçmeyi başaran Okan Buruk’un ekibi Zalgiris Vilnius ve Olimpija Ljubljana gibi takımları saf dışı bırakmıştı. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Wilfiried Zaha sakat. Hakim Ziyech ise kadroda yer almıyor.

Molde Son Dakikada Yıkıldı

Molde, ilk maçtan istediği sonucu alamadı. Norveç ekibi Aker’de konuk ettiği Galatasaray’a 3-2 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Şampiyonlar Lig’nde gruplara kalma umutlarının da azaldığını belirtelim. Erling Moe’nun öğrencilerine bugün 2 farklı galibiyet gerekiyor. Tek farklı kazanmaları halinde ise mücadele uzatmaya gidecek. Öte yandan Molde’nin alacağı her türlü beraberlik ise Galatasaray’a yarayacak. İlk maçta çok daha etkili olan taraf Molde idi ama son vuruşlarda topu bir türlü içeri atamadılar. Rövanş maçında Galatasaray’a konuk olacak Molde’de eksik bulunmuyor.

Galatasaray – Molde Maç Bilgileri

Galatasaray – Molde Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Wilfiried Zaha sakat. Hakim Ziyech ise kadroda yer almıyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi

Molde'nin ilk 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Martin Bjornbak, Emil Breivik, Eirik Haugan, Martin Linnes, Martin Ellingsen, Magnus Eikrem, Sivert Mannsverk, Ola Brynhildsen, Kristoffer Haugen, Kristian Eriksen

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller yerinde. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak için sadece 90 dakika uzaklıktalar. Play off turu ilk maçında Aker’de konuk olduğu Molde’yi 3-2 ile geçen Okan Buruk’un ekibi avantajı eline geçirdi. İlk maçta Molde daha iyi oynamış ama kazanan Galatasaray olmuştu. Molde’nin turu geçmesi için en az 2 farklı kazanması gerekiyor. İlk maçta Galatasaray’a nazaran çok daha iyi oynadılar ama galip gelemediler. Bu kez Galatasaray’ın baskın olmasını bekliyorum. Rövanş maçında da kazanan Galatasaray olur.

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray gruplara kaldı. Molde’yi rövanş maçında da 2-1 ile geçen Galatasaray, gruplara adını yazdırdı.