Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Sivasspor İddaa Tahmini 03.09.2023

Trendyol Süper Lig’de ilk 2 haftada 4 puan toplayan Beşiktaş bu hafta evinde, Sivasspor karşısında galibiyet arayacak. Saat 19.15’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Beşiktaş ile Sivasspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Beşiktaş galibiyetinin 1.48, beraberlik tercihinin 4.91, Sivasspor galibiyetinin ise 7.18 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde Beşiktaş kazanır ve 2.5 Gol üstü oranının 20.00 olduğunu belirtelim.

Beşiktaş Moralli

Beşiktaş’ta moraller yerinde. Hafta içi 3-2’nin rövanşında Dynamo Kiev’i Vodafone Park’da 1-0 ile geçen Beşiktaş, Konferans Ligi’nde adını gruplara yazdırdı. Aboubakar sezona çok iyi başladı ve Dynamo Kiev karşısında da golünü attı. Süper Lig’de ise ilk 2 haftada Fatih Karagümrük ve Pendikspor maçlarından 4 puan çıkartan bir Beşiktaş vardı. Bu hafta sonu Sivasspor’u konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Daniel Amartey, Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuç sakat olan isimler.

Sivasspor’dan 1 Puan

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. Geriye düştüğü maçta yeni transferi Gerson’un golüyle 1 puanı alan Sivasspor yenilmezlik serisini de devam ettirdi. Servet Çetin’in ekibi Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kaybetmiyor. Bu hafta Vodafone Park’da konuk olacakları Beşiktaş karşısında da puan alma hedefindeler. Karşılaşma öncesinde Sivasspor’da Armin Djerlek’in sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş – Sivasspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.15’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Daniel Amartey, Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuç sakat olan isimler. Sivasspor’da Armin Djerlek’in sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

Sivasspor'un İlk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Yunus Konak, Samu Saiz, Emrah Başsan, Ahmed Musa, Clinton N’Jie

İddaa Tahmini

Beşiktaş, Süper Lig’d bu sezon oynadığı 2 maçta 4 puan topladı. Vodafone Park’da oynadıkları son Süper Lig maçında Pendikspor ile 1-1 berabere kalmışlardı. Geçen hafta ise Konferans Ligi maçları sebebiyle Süper Lig’de maç oynamadılar. Sivasspor ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Servet Çetin yönetiminde çıktıkları 3 maçta 5 puan topladılar. Sivasspor’da moraller yerinde. Beşiktaş favori taraf. Aboubakar çok formda. Vodafone Park’da gollü bir galibiyet alarak milli araya moralli girerler.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.78

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş zorlanmadı. Colley ve Rashica’nın golleriyle 2-0 kazandılar ve Vodafone Park’da ilk galibiyetini aldılar.