İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Newcastle United İddaa Tahmini 02.09.2023

İngiltere Premier Lig’de geçen haftayı mağlubiyet ile kapatan iki takım Brighton ve Newcastle United kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 19.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Brighton ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Brighton kazanır 2.60, beraberlik 3.90, Newcastle United kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile ‘KGVAR ve 2.5 ÜST’ tercihinin 20.00 oran olarak açıklandı.

Brighton Telafi Peşinde

Brighton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. AMEX’de West Ham’ı konu keden Brighton rakibine 3-1 mağlup oldu. Premier Lig’de bu sezon ilk yenilgisini alan Roberto De Zerbi’nin ekibinin 2 maçlık galibiyet serisi de sona ermiş oldu. Bu hafta ise bizleri güzel bir maç bekliyor. AMEX’de Brighton ile Newcastle United karşı karşıya gelecek. Brighton bu sezon Premier Lig’de oynadığı 3 maçta tam 9 gol buldu. Müthiş bir üretkenlikleri var. Karşılaşma öncesinde Brighton’da eksik bulunmuyor.

Newcastle United Uzatmalarda Yıkıldı

Newcastle United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. St. James Park’da Liverpool’u konuk eden Eddie Howe’un öğrencileri, 1-0 öne geçtiği maçta son 10 dakikada yediği 2 golle mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de 3 hafta geride kaldı ve Newcastle United’ın tek galibiyeti var. Ligin ilk haftasında Aston Villa’yı 5-1 mağlup etmişlerdi. Bu hafta sonu AMEX’de Brighton’a konuk olacak Newcastle United’da Joe Willock ve Emil Krafth sakat olan isimler.

Brighton – Newcastle United Maç Bilgileri

Brighton – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Joe Willock ve Emil Krafth sakat olan isimler.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Danny Welbeck

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Sandro Tonali, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Brighton geçen hafta evinde kaybetti. AMEX’de West Ham’a 3-1 mağlup oldular. İlk 2 haftadaki görüntülerinden uzaktılar. Newcastle United’ın ise dramatik bir mağlubiyet yaşadığını belirtelim. Geçen hafta Liverpool’u konuk ettiler ve 10 kişi kalan rakibi karşısında 1-0 önde oldukları maçı 2-1 kaybettiler. Son 2 maçında da mağlup olan Newcastle United’da moraller bozuk. AMEX’de gollü bir maç bekliyorum. Hem Brighton hem de Newcastle United skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.43

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton 3 puanı 3 golle aldı. Genç yıldızı Evan Ferguson’un golleriyle 3-1 kazandılar.