İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Everton Bahis Tahmini 02.09.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü 6 maç var. Günün ilk maçında Sheffield United iç sahada, Everton ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 14.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Sheffield United ile Everton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Sheffield United galibiyetinin 3.10, beraberlik tercihinin 3.25, Everton galibiyetinin ise 2.48 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sheffield United’ın Puanı Yok 

Sheffield United, Premer Lig’de henüz puan almayı başaramadı. Lige Crystal Palace mağlubiyet ile başlayan Sheffield United, Nottingham Forest deplasmanından da puansız dönmüştü. Geçen hafta sonu ise Bramall Lane’de konuk ettikleri Manchester City’e 2-1 kaybettiler. 85. dakikada Jayden Bogle’ın golüyle 1-1’i buldular ama skoru koruyamadılar. Premier Lig’de ilk 3 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Paul Heckingbottom’un ekibi bu hafta Everton ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Sheffield United’da Jayden Bogle ve Max Lowe sakat olan isimler.

Everton Kötü Başladı 

Everton Premier Lig’de yeni sezona çok kötü başladı. Ligde 3 hafta geride kalırken Everton’ın henüz puan almayı başaramadığını belirtelim. Geçtiğimiz hafta sonu Goodison Park’da Wolverhampton’ı konuk eden Everton, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Üst üste mağlubiyetler alan Sean Dyche’ın ekibi geçen hafta içi ise Lig Kupası’nda Doncaster’a konul olmuş ve rakibini 2-1 mağlup ederek tur atlamıştı. Bu hafta Premier Lig’de Sheffield United’a konuk olacak Everton’da Dominic Calvert Lewin, Alex Iwobi ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları sürüyor. 

Sheffield United – Everton Maç Bilgileri

Sheffield United – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Jayden Bogle ve Max Lowe sakat olan isimler. Everton’da Dominic Calvert Lewin, Alex Iwobi ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları sürüyor. 

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Ashley Young, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Alex Iwobi, Abdoulaye Doucoure, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Everton’da moraller bozuk. Premier Lig’de 3 hafta geride kaldı ve Everton’ın henüz puanı yok. Puanın yanı sıra golle de tanışamadılar ve son sıradalar. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Wolverhampton’a 1-0 kaybettiler. Sheffield United’da henüz puan alamadı. İlk 3 haftada sıfır çektiler. Geçen hafta Manchester City’e 2-1 kaybetmişlerdi. Taraf bahsi açısından riskli bir maç. Sezona kötü başlayan iki takımın maçında az gol bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.47

Rexbet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Her iki takımda sezonun ilk puanlarını aldı. Bramall Lane’de oynanan mücadele 2-2 sona erdi.