İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Bournemouth Bahis Tahmini 02.09.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kaybetmeyen Brentford evinde, Bournemouth’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından takip edilebilecek.

Brentford ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brentford kazanır 1.72, beraberlik 4.10, Bournemouth kazanır ise 4.80 olarak açıklanmış. 

Brentford Favori Taraf 

Brentford Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Crystal Palace’ı konuk eden Brentford, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. İlk 3 haftada sonunda 5 puan topladılar ve sezona iyi başladılar diyebiliriz. Thomas Frank’ın ekibi bu sezon taraftarı önünde oynadığı 2 maçta puan kaybetmişti ama Fulham deplasmanında 3 golle kazanmayı bildiler. Bu hafta sonu ise Bournemouth ile karşı karşıya gelecek olan Brentford, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Ivan Toney’in cezası sürüyor. Shandon Baptiste ve Josh Dasilva ise sakat olan isimler. 

Bournemouth Evinde Kaybetti 

Bournemouth Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu yine puan kaybetti. Vitality’de konuk ettikleri Tottenham’a 2-0 mağlup oldular. Premier Lig’de ilk 3 hafta sonunda sadece 1 puan alabilen Bournemouth’un ligin ilk haftasında Vitality’de konuk ettiği West Ham ile 1-1 berabere kaldığını ve ilk puanını aldığını belirtelim. Andoni Sagarna’nıne ekibi bu hafta sonu Brentford’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Marcus Tavernier, Dango Ouattara ve Ryan Fredericks sakat olan isimler. 

Brentford – Bournemouth Maç Bilgileri

Brentford – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports MAX 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Ivan Toney’in cezası sürüyor. Shandon Baptiste ve Josh Dasilva ise sakat olan isimler. Bournemouth’da Marcus Tavernier, Dango Ouattara ve Ryan Fredericks sakat olan isimler. 

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Yoane Wissa

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Brentford ilk 3 haftada henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldılar. İlk 3 haftada oynadıkları tüm maçlarda gol bulmayı başardıklarını ve yine hücumda üretken olduklarını belirtelim. Bournemouth ise Premier Lig’de ilk 3 maçtan galibiyet çıkartamadı ve sadece 1 puan alabildiler. Sezona iyi başlayamadıkları aşikar. Brentford maçın favorisi. Bournemouth karşısında kazanarak milli araya moralli girerler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford 2 puan bıraktı. Bournemouth ile 2-2 berabere kaldılar.