İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Tottenham İddaa Tahmini 02.09.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Tottenham deplasmanda, Burnley’in konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Sports 5 kanalından seyredebilirsiniz.

Burnley ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Burnley kazanır 3.90, beraberlik 4.00, Tottenham kazanır ise 1.90 olarak açıklanmış.

Burnley’in İşi Zor 

Burnley Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Turf Moor’da konuk ettiği Aston Villa karşısında puan alamadı. Rakibine 3-1 kaybettiler. Premier Lig’de ilk 2 haftayı puansız geçen Vincent Kompany’nin öğrencileri henüz puan ile tanışamayan 4 takımdan biri. Ligin ilk haftasında ise Turf Moor’da Manchester City’e 3-0 kaybetmişlerdi. Burnley bu hafta sonu ise Tottenham’ı konuk edecek. Burnley’i son derece zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Burnley’de Michael Obafemi sakat. Anass Zaroury’nin ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Tottenham Favori Taraf 

Tottenham, geçtiğimiz hafta sonu Vitality’de konuk olduğu Bournemouth deplasmanından rahat bir galibiyet ile döndü. Rakibini 2-0 mağlup ettiler ve puanını 7 yaptılar. Ange Postecoglou’nun öğrencileri Premier Lig’de oynadığı 3 maçta sadece Brentford deplasmanında puan kaybetmişti. Son 2 haftada Manchester United ve Bournemouth karşısında üst üste galibiyetler alarak üst sıralara tırmandılar. Tottenham bu hafta ise Burnley’in konuğu olacak. Maç öncesinde Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Ryan Sessegnon ve Bryan Gil’in sakatlıkları bulunuyor. 

Burnley – Tottenham Maç Bilgileri

Burnley – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Michael Obafemi sakat. Anass Zaroury’nin ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Ryan Sessegnon ve Bryan Gil’in sakatlıkları bulunuyor. 

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Micky van de Ven, Cristian Romero, Emerson Royal, Yves Bissouma, Oliver Skipp, James Maddison, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Ricarlison

İddaa Tahmini

Burnley geçen hafta Turf Moor’da konuk ettiği Aston Villa’ya 3-1 mağlup oldu. İlk 2 hafta sonunda henüz puan almayı başaramadılar. Ligin yeni takımlarından biri olan Burnley bu hafta ise Tottenham ile karşılaşacak. Tottenham geçen hafta Bournemouth deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Vitality’de rakibini 2-0 mağlup eden Burnley, ilk 3 haftada 7 puan topladı. Bu hafta konuk olacakları Burnley deplasmanında da kazanarak yollarına devam ederler. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley yine puan alamadı. Turf Moor’da konuk ettikleri Tottenham’a 5-2 kaybettiler.