Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Montpellier İddaa Tahmini 03.09.2023

3 Eylül Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lille ile Montpellier karşı karşıya gelecek. 4. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Lille galibiyetine 1.80, beraberliğe 4.30, Montpellier galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda.  İddaa ise ev sahibine 1.57, beraberliğe 3.49, konuk ekibe ise 3.60 oran veriyor.

Lille Evinde Kazanıyor

Fransa Ligue 1’de 3. haftayı ağır bir mağlubiyetle kapatan Lille, teselliyi UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde buldu. İlk 2 haftadan 4 puan çıkarabilen Fonseca’nın öğrencileri, Nice beraberliğinin ardından Nantes galibiyetiyle yoluna devam etmişti. Konferans Ligi’nden yorgun dönen ev sahibi, Lorient deplasmanında ligin ilk mağlubiyetini 4-1’lik skorla yaşadılar. Hafta içi fikstüründe ilk maç mağlup ettiği Rijeka’ya deplasmanda konuk olan Lille, beraberlikle adını gruplara yazdırmayı başardı. Ligue 1 sahnesine bir kez daha yorgun dönen ev sahibi, bu kez Montpellier karşısında hata yapmak istemiyor. Lille bu sezon evinde çıktığı maçları kazandı.

Montpellier Savunması Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’in 3. haftasında Reims’i evinde ağırlayan Montpellier, yeni sezonun ilk mağlubiyetini taraftarı önünde 3-1’lik skorla yaşadı. İlk 2 haftada mağlubiyete yer vermeyen Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, ilk haftadan itibaren savunmada zafiyetler göstermişti. İlk hafta Le Havre ile 2-2 berabere kalan Montpellier, 2. hafta ise Lyon deplasmanında 4-1’lik galibiyete imza attı. İlk 3 haftada kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekipte, hücum hattı sezona son derece etkili bir başlangıç yaparken, savunma ise aynı etkiyi gösteremedi ve puan kayıplarında başrol oylandı. Montpellier ağır mağlubiyeti Lille deplasmanında unutturmak istiyor.

Lille – Montpellier Maç Bilgileri

Lille – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille’de Adam Ounas ve Tiago Djalo’nun sakatlıkları devam ediyor. Montpellier takımında  Theo Sainte-Luce’nin sakatlığı devam ediyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Leny Yoro, Bafode Diakite, Alexsandro Ribeiro, Tiago Santos, Remy Cabella, Jonathan David, Gabriel Gudmundsson, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Hákon Arnar Haraldsson.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Belmin Dizdarevic, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Teji Savanier, Jordan Ferri, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Wahbi Khazri, Joris Chotard, Elye Wahi, Valere Germain.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk mağlubiyetini deplasmanda yaşayan Lille, taraftarı önünde galibiyetlerine geri dönmek istiyor. İç saha avantajına sahip olan Lille, Montpellier engelini 3 puanla geçerek, milli araya moralli girmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Yusuf Yazıcı attı, Lille evinde kazanmayı bildi. Erken gelen golle skorun hakimiyetini ele alan Lille, 2. dakikadan itibaren savunmasıyla Montpellier’e geçit vermedi. Ev sahibi milli araya galibiyetle girerek, bizleri yanıltmadı.