Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon PSG İddaa Tahmini 03.09.2023

Fransa Ligue 1‘de ilk 3 haftadan galibiyet çıkaramayan Lyon ile ilk 3 haftayı namağlup geçiren PSG, 3 Eylül Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lyon galibiyetine 5.40, beraberliğe 4.90, PSG galibiyetine ise 1.52 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.42, 2.5 Alt 2.89 olarak verilmiş.

Lyon Çok Formsuz

Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 3 haftanın en zayıf halkalarından birisi Laurent Blanc yönetimindeki Lyon oldu. Henüz galibiyetle tanışmayan ev sahibi, 3 haftalık fikstürü 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Geçen sezonu üst sıralardan uzak bitiren ev sahibi, yeni sezonda 9 transferle kadrosunu güçlendirdi. Güçlenen kadrosuyla kabus gibi bir başlangıç yapan Lyon, ilk 2 hafta Strasbourg ve Montpellier karşısında mağlup oldu. 180 dakika sonunda kalesini tam 6 gole kapatmayan Lyon, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Nice deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Galibiyetten çok uzak bir performans grafiği ortaya koyan Lyon, son şampiyon PSG’yi milli ara öncesi evinde konuk edecek.

PSG Toparlanmayı Başardı

Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftayı 5 puanla geride bırakan son şampiyon PSG, hafta içinde çok istediği bir transferi bitirdi ve genç golcü Randal Kolo Muani’yi kadrosuna kattı. Messi ve Neymar’ın gidişiyle birlikte hücum hattından güç kaybeden konuk ekip, yıldızlarını yerini doldurmaya çalışıyor. Yen teknik adamı Luis Enrique önderliğinde ilk 2 hafta Lorient ve Toulouse ile berabere kalan PSG, Mbappe’nin takım tam anlamıyla dönmesiyle birlikte, ilk galibiyetini aldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Lens karşısında 3-1’lik galibiyete imza attılar. Mbappe 2 golle karşılaşmaya damga vururken, eski günlere geri dönüş sinyalleri veren PSG, milli ara öncesi umutlandı. Konuk ekip galibiyetlerine zor günler geçiren Lyon karşısında devam etmek istiyor.

Lyon – PSG Maç Bilgileri

Lyon – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon’da Laurent Blanc kart cezalısı. Dejan Lovren’in ise saktlığı bulunuyor. PSG cephesinde Juan Bernat, Kimpembe, Rico, Mendes, Letellier ve Lee Kang-In’in sakatlıkları devam ediyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Duje Caleta-Car, Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Maitland-Niles, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Mathis Cherki, Alexandre Lacazette.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Vitinha, Warren Zaire Emery, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, ilk 2 haftada beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Yeni transferlerin kadroya girmesi ve Mbappe’nin takıma dönmesiyle yükselişe geçen PSG, son haftayı galibiyetle kapattı. PSG galibiyetlerine Lyon karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG kazanmaya devam etti. Konuk ekip milli araya galibiyetle girmeyi başarırken, Lyon deplasmanında 4 golle kazandı. Konuk ekip ezeli rakibine sadece 1 gol şansı verirken, PSG golcüleri iyi bir haftayı geride bıraktı. Kazananları tebrik ederiz.