Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Strasbourg İddaa Tahmini 03.09.2023

3 Eylül Pazar günü İddaa fikstüründe Fransa Ligue 1 mücadeleleri sahne alıyor. Türkiye saati ile 18:05’te başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Nice ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5.

Betelli, Nice galibiyetine 1.95, beraberliğe 3.60, Strasbourg galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.69, beraberliğe 3.12, konuk ekibe ise 3.44 oran veriyor.

Nice Galibiyete Hasret

Nice cephesinde Francesco Farioli dönemi beraberliklerle başladı. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Nice, Ligue 1’de ilk 3 haftayı beraberliklerle geride bıraktı. Yeni sezonda yoluna namağlup devam eden Farioli’nin öğrencileri, henüz maç kazanmayı ise başaramadı. İlk 2 hafta Lille ve Lorient karşısında yakaladığı üstünlükleri korumayı başaramayan ev sahibi, geçtiğimiz haftayı ise Lyon’a karşı iç sahada golsüz beraberlikle geride bıraktı. Genç teknik adamıyla yeni oyun planına adapte olmaya çalışan konuk ekipte, transfer döneminde , Terem Moffi, Jeremie Boga, Aliou Baldé ve Morgan Sanson takıma katıldı. İlk galibiyetini almak isteyen Nice, milli ara öncesi kazanarak, moral bulmak istiyor.  

Strasbourg Galibiyet Peşinde

İç sahada üst üste galibiyetlere imza atan Strasbourg, yeni sezonda ilk deplasman galibiyetini almak için Nice deplasmanına konuk oluyor. Transfer döneminde Abakar Sylla, Emanuel Emegha, Junior Mwanga, Dilane Bakwa ve Saïdou Sow  gibi önemli yıldızları kadrosuna katmayı başaran Strasbourg, teknik adamlık görevine ise Patrick Vieira’yı getirdi. İç sahada önce Lyon ardından Toulouse engellerini galibiyetlerle geçen konuk ekip, deplasmanda ise Monaco’ya karşı kaybetti. İlk maçta Lyon’u 2-1’lk galibiyetle geçmeyi başaran Strasbourg, sezonun ilk mağlubiyetini ise Monaco deplasmanında 3-0’lık skorla yaşadı. Konuk ekip ağır mağlubiyetin etkilerini üzerinden çabuk atmayı başarırken, geçtiğimiz hafta Toulouse karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle, toparlanmayı başardı. Strasbourg deplasmanda ilk galibiyetini almak istiyor.

Nice – Strasbourg Maç Bilgileri

Nice – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice cephesinde Antoine Mendy’nin sakatlığı devam ediyor. Strasbourg takımında karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Hichem Boudaoui, Pablo Paulino Rosario, Jérémie Boga, Morgan Sanson, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Abakar Sylla, Maxime Junior Mwanga, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dilane Bakwa, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Emanuel Emegha.

İddaa Tahmini

Nce ilk 3 haftadan 1’er puanla ayrıldı. Mağlubiyet yaşamayan ev sahibi, galibiyet hasretine milli ara öncesi son vermek istiyor. Strasbourg ise iç sahada üst üste galibiyetler alırken, deplasmanda mağlup oldu. İki iyi ve formda takımın mücadelesinde, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice evinde gol yemeden kazandı. Ev sahibi ilk 3 haftayı 1’er puanla geçirirken, Farioli yönetiminde ilk galibiyetini Strasbourg’a karşı 2 golle aldı.