UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Ukrayna İngiltere İddaa Tahmini 09.09.2023

9 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadelede, Ukrayna ile İngiltere karşı karşıya gelecek. EURO 2024 Elemeleri C grubu mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Ukrayna galibiyetine 8.20, beraberliğe 4.60, İngiltere galibiyetine ise 1.46 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin bizlere özel hazırladığı fırsatları incelediğimizde, mücadelede 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansı bulacaksınız.

Ukrayna Yakın Takipte

EURO 2024 Elemeleri C grubunda zirve takibini sürdürmeye devam eden Ukrayna, bu hafta lideri iç sahada konuk edecek. Sergiy Rebrov ve öğrencileri, İngiltere deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle gruba başlarken, Wembley deplasmanında güçlü rakibine direnç gösteremedi. Maç  boyunca rakip kalede etkili olmakta zorlanan, savunmada ise rakibine direnç gösteremeyen Ukrayna, İngiltere mağlubiyetinin ardından grupta yükselişe geçti. Ev sahibi önce Kuzey Makedonya deplasmanından 3-2’lik galibiyetle döndü, ardından Malta karşısında 1-0’lık iç saha galibiyetine imza attı. 2. sıraya kadar yükselmeyi başaran Ukrayna, liderin 1 maç eksikle 6 puan gerisinde yoluna devam ederken, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını ise 3’e çıkardı. Ev sahibi bu hafta kazanarak, liderlik koltuğuna bir adım daha yaklaşmak istiyor.

İngiltere Gruba Damga Vurdu

EURO 2024 Elemeleri C grubunda İngiltere rüzgarı esmeye devam ediyor. Gareth Southgate ve öğrencileri, ilk maçlar sonunda İtalya, Ukrayna, Malta ve Kuzey Makedonya karşısında üst üste galibiyetlere imza atarken, hataya yer vermedi. Konuk ekip 4 maçta rakip fileleri tam 15 kez havalandırmayı başarırken, 9 gole doğrudan imza atan Harry Kane ve Bukayo Saka ikilisi harika hücum performanslarıyla dikkat çekti. İngiltere savunması ise rakiplerine sadece 1 gol şansı verirken, İtalya dışında hiçbir takım İngiltere savunmasını geçemedi. Liderlik yolunda dev bir adım atan konuk ekip, gruba beklediğimiz gibi ağırlığını koydu. İkinci maçlara Ukrayna deplasmanında başlayacak olan ekip, iç sahada 2-0’lık net bir skorla mağlup etmeyi başardığı rakibi karşısında kazanarak, en yakın rakibiyle puan farkını açmak istiyor.

Ukrayna – İngiltere Maç Bilgileri

Ukrayna – İngiltere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Georgi Kabakov. Mücadele Miejski Wroclaw Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Pyatov, Kryvtsov, Mykolenko, Sydorchuk, Malinovsky, Yaremchuk, Tsygankov, Kovalenko, Karavayev, Yarmolenko.

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Luke Shaw, John Stones, Harry Maguire, Kieran Trippier, Declan Rice, Mason Mount, Jude Bellingham, Raheem Sterling, Bukayo Saka, Harry Kane.

İddaa Tahmini

Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren zorlu bir mücadeleyle karşı karşıyayız. Lider ve en yakın takipçisinin karşı karşıya geleceği mücadelede, Ukrayna ve İngiltere’nin katkılarıyla, 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.63

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Zorlu mücadelede 2 gol izledik. Ev sahibi Ukrayna ve İngiltere birbirlerine 90 dakikada diş geçirmeyi başaramazken, bu hafta attıkları 1’er golle 1’er puanı hanesine yazdırdı. İki takımda beklediğimiz hücum etkisini gösteremedi.