UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Kuzey Makedonya İtalya İddaa Tahmini 09.09.2023

Kuzey Makedonya evinde İtalya‘yı konuk edecek. EURO 2024 Elemeleri C grubu mücadelesi, 9 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plu ve S Sport 2.

intobet, Kuzey Makedonya galibiyetine 10.50, beraberliğe 5.10, İtalya galibiyetine ise 1.36 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.25, KGYOK 1.65 oran kazandırıyor.

Kuzey Makedonya Evine Hezimetle Döndü

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Kuzey Makedonya, EURO 2024 Elemeleri C grubunda ilk 3 haftayı 3 puanla geride bıraktı. Ev sahibi sadece ilk hafta grubun en zayıf halkası Malta karşısında 2-1’lik skorla kazanmayı başarırken, ardından Ukrayna ve İngiltere karşısında üst üste mağlubiyetler yaşadı. Ukrayna karşısında direnç göstermeyi başaran Blagoja Milevski’nin öğrencileri, İngiltere karşısında ise 7-0’lık hezimetten kurtulamadı. İç sahada bu ağır mağlubiyeti unutturmak isteyen Kuzey Makedonya, 2022 Dünya Kupası Ply Off Turu kapsamında mağlup ederek saf dışına ittiği İtalya ile EURO 2024 yolunda karşı karşıya gelecek.

İtalya Göreve Spalletti’yi Getirdi

EURO 2020 şampiyonu İtalya, 2018 ve 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başaramadı. EURO 2024 Elemeleri C grubunda ise ilk 2 haftadan 3 puanla ayrılmalarının ardından, teknik adam Roberto Mancini ile yollar ayrıldı. Göreve Napoli’yi tam 33 yıl sonra şampiyonluğa taşıyan Luciano Spalletti getirildi. İngiltere mağlubiyetinin ardından Malta karşısında kazanan İtalya, Spalletti önderliğinde ilk sınavını Kuzey Makedonya’ya karşı verecek. İngiltere’ye karşı iç sahada 2-1’lik skorla kaybeden konuk ekip, Malta deplasmanından ise 2-0’lık galibiyetle döndü. Yeni hocasıyla ilk maçtan galip çıkmak isteyen İtalya, ayrıca 2022 Dünya Kupası yolunda mağlup olduğu Kuzey Makedonya karşısında, bir hata daha yapmak istemiyor. İngiltere ile zirve mücadelesi verecek olan konuk ekip, galibiyetin favorisi.

Kuzey Makedonya – İtalya Maç Bilgileri

Kuzey Makedonya – İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi Felix Zwayer. Mücadele Nacional Arena Todor Proeski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kuzey Makedonya’nın ilk 11’i Belli mi?

Kuzey Makedonya muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Visar Musliı, Ezgjan Alioski, Stefan Ristovski, Darko Velkoski, Aleksandar Trajkovski, Enis Bardhi, Darko Churlinov, Eljif Elmas, Stefan Spirovski, Bıjan Miovski.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Mateo Regegui.

İddaa Tahmini

İtalya cephesinde Spalletti dönemi başlıyor. Grupta liderlik mücadelesi vermek isteyen İtalya, yeni hocasıyla ilk sınavını Kuzey Makedonya deplasmanında verecek. İtalya’nın deplasmanda rahat bir galibiyete imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.72

intobet Oranı: H2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kuzey Makedonya ve İtalya sahadan 1’er puanla ayrıldı. Daha etkili oynayan ve mücadelede öne geçen taraf İtalya olmasına karşın, Kuzey Makedonya 81. dakikada attığı harika frikik golüyle, rakibine geçit vermedi.