UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Azerbaycan Belçika Maç Tahmini 09.09.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 9 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan EURO 2024 Elemeler F grubu 4. hafta mücadelesinde, Azerbaycan ile Belçika karşı karşıya gelecek.

Betroad, Azerbaycan galibiyetine 18.00, beraberliğe 7.20, Belçika galibiyetine ise 1.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.30, KGYOK 1.60 oran kazandırıyor.

Azerbaycan Dibe Vurdu

Azerbaycan, EURO 2024 yolunda henüz galibiyetle tanışmadı. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Giovanni De Biasi ve öğrencileri, F grubunda ilk 3 haftayı 1 puanla geride bıraktı. İlk 2 hafta aldığı farklı mağlubiyetlerle dibe vuran Azerbaycan, savunma performansıyla güven vermekten çok uzak kaldı. Önce Avusturya deplasmanında aldıkları 4-1’lik mağlubiyetin ardından, İsveç deplasmanından ise 5-0’lık mağlubiyetle döndüler. Kalesini 2 maçta tam 9 gole kapatamayan Azerbaycan, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Estonya karşısında da puan kayıplarına engel olmadı. İç sahada alınan 1-1’lik berberliğin ardından, ev sahibinin gruptan çıkma umutları fazlasıyla azaldı.

Belçika Deplasmanda Etkili

Belçika’dan iyi başlangıç. Kağıt üzerinde EURO 2024 Elemeler F grubunda liderliğin favorisi olarak gösterilen Belçika, ilk 3 haftada hataya yer vermedi ve Tedesco önderliğinde namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Bu hafta Azerbaycan deplasmanına konuk olacak olan Belçika, hem İsveç hem de Estonya deplasmanlarından 3-0’lık galibiyetlerle çıkmayı başarırken, iç sahada ise sadece Avusturya’ya karşı puan kaybetti. Evinde 1-1’lik beraberlikle yetinen Belçika, deplasman karnesiyle göz doldurdu. Romelu Lukaku attığı 6 golle dikkatleri üzerine çekerken, konuk ekip 3 hafta sonunda rakip fileleri tam 7 kez havalandırmayı başardı. 1 maç eksikle liderin 3 puan gerisinde yer alan Belçika, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Azerbaycan – Belçika Maç Bilgileri

Azerbaycan – Belçika Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Nenad Minakovic. Mücadele Dalga Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Azerbaycan’ın 11’i Belli mi?

Azerbaycan’ın muhtemel kadrosu: Mahammadaliyev, Medvedev, Qarayev, Hüseynov, Salahli, Bayramov, Makhmudov, İbrahimli, Haghverdi, Ozobic, Ghorbani.

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Timoth Castagne, Axel Witsel, Youri Tielemans, Leander Dendonecker, Yannick Carrasco, Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Michy Batshuayi.

İddaa Tahmini

Belçika gözünü liderlik koltuğuna dikti. Konuk ekip liderlik koltuğundan 1 maç eksikle 3 puan geride kalırken, 3 hafta sonunda namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Belçika deplasmanda aldığı farklı galibiyetlere, Azerbaycan deplasmanında tam gaz devam edecektir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.40

Betroad Oranı: H2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Belçika deplasmanda galibiyetlerine devam etti. Konuk ekip Azerbaycan karşısında Yannick Ferreira Carrasco’nun tek golüyle kazanırken, 90 dakika boyunca iyi bir savunma performansı sergiledi.