UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Estonya İsveç Maç Tahmini 09.09.2023

Estonya ile İsveç, 9 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da karşı karşıya gelecek. EURO 2024 Elemeleri F grubu 4. hafta mücadelesine A Le Coq Stadı ev sahipliği yaparken, maçın hakemi ise Horatiu Fesnic.

Betelli, Estonya galibiyetine 9.80, beraberliğe 5.10, İsveç galibiyetine ise 1.37 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 7.28, beraberliğe 4.25, konuk ekibe ise 1.20 oran veriyor.

Estonya Galibiyetle Tanışmadı

EURO 2024 Elemeleri F grubunun 3. haftası iç sahada Belçika’yı ağırlayan Estonya, güçlü rakibi karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, grubun en alt sırasına Azerbaycan ile birlikte demir attı. İlk 3 haftayı 1 puanla geride bırakan Thomas Haberli’nin öğrencileri, grupta henüz galibiyetle tanışmadı. Avusturya ve Belçika karşısında mağlup olan Estonya, Azerbaycan deplasmanından ise sadece 1 puanla dönebildi. Gruptan çıkma umutları günden güne azalan Estonya, 3 haftalık performans grafiğiyle güven vermekten çok uzak kaldı. İç sahada İsveç’i konuk edecek olan ev sahibinin, grupta umutlarını koruyabilmek için artık son şansları.

İsveç Favori Taraf

EURO 2024 Elemeleri F grubuna iç sahada ağırladığı Belçika karşısında 3-0’lık mağlubiyetle başlayan İsveç, 2. hafta evinde ağırladığı Azerbaycan karşısında aldığı 5-0’lık harika galibiyetle güven tazelemişti. Yoluna lider devam eden Avusturya karşısında son maçını 2-0’lık skorla deplasmanda kaybeden İsveç, 3 haftadan sadece 3 puan çıkarabildi. Avusturya ve Belçika’nın gerisinde kalan konuk ekip, lider ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. Liderin 1 maç eksikle 7 puan gerisinde kalan İsveç, 2. sıradaki Belçika’nın ise 4 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Bu hafta grubun en zayıf halkalarından Estonya’ya deplasmanda konuk olacaklar. Gruptan çıkma şansını sürdürebilmek için hata yapmaması gereken İsveç, deplasman dezavantajına rağmen favori taraf.

Estonya – İsveç Maç Bilgileri

Estonya – İsveç Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Estonya – Ermenistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın hakemi Horatiu Fesnic. Mücadele A Le Coq Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Estonya'nın 11’i Belli mi?

Estonya’nın muhtemel kadrosu: Karl Jakob Hein, Marten Kuusk, Artur Pikk, Vlasiy Sinyavskiy, Maksin Paskotsi, Nikita Baranov, Rocco Shein, Konstantin Vassiljev, Mattias Kait, Henrik Ojamaa, Rauno Sappinen.

İsveç’in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Martin Olsson, Victor Lindelöf, Ludwig Ausgustinsson, Joakim Nilsson, Viktor Claesson, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Kristoffer Olsson, Dejan Kulusevski, Alexander Isak.

İddaa Tahmini

Gruptan çıkma umutlarını korumak için galibiyete ihtiyacı olan İsveç, deplasmanda kazanmak zorunda. Zir ilk 2 sıra puan farkını açmaya başladı. Galibiyete ihtiyacı olan İsveç, grubun en zayıf halkalarından Estonya karşısında rahat bir galibiyete imza atacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.78

Betelli Oranı: H2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: İsveç deplasmanda rakibini gol yağmuruna tuttu. Tam 5 golle Estonya deplasmanından galip çıkmayı başaran İsveç, rakibine gol şansı dahi tanımadı. Kazananları tebrik ederiz.