sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 09.09.2023

İddaa fikstüründe 9 Eylül Cumartesi akşamı yer alan EURO 2024 Eleme grubu mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Ukrayna – İngiltere: 2.5 ÜST, 1.63 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; 9 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadelede, Ukrayna ile İngiltere karşı karşıya gelecek. EURO 2024 Elemeleri C grubu mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. EURO 2024 Elemeleri C grubunda zirve takibini sürdürmeye devam eden Ukrayna, bu hafta lideri iç sahada konuk edecek. Sergiy Rebrov ve öğrencileri, İngiltere deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle gruba başlarken, Wembley deplasmanında güçlü rakibine direnç gösteremedi. Maç  boyunca rakip kalede etkili olmakta zorlanan, savunmada ise rakibine direnç gösteremeyen Ukrayna, İngiltere mağlubiyetinin ardından grupta yükselişe geçti. Ev sahibi önce Kuzey Makedonya deplasmanından 3-2’lik galibiyetle döndü, ardından Malta karşısında 1-0’lık iç saha galibiyetine imza attı. 2. sıraya kadar yükselmeyi başaran Ukrayna, liderin 1 maç eksikle 6 puan gerisinde yoluna devam ederken, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını ise 3’e çıkardı. Ev sahibi bu hafta kazanarak, liderlik koltuğuna bir adım daha yaklaşmak istiyor. EURO 2024 Elemeleri C grubunda İngiltere rüzgarı esmeye devam ediyor. Gareth Southgate ve öğrencileri, ilk maçlar sonunda İtalya, Ukrayna, Malta ve Kuzey Makedonya karşısında üst üste galibiyetlere imza atarken, hataya yer vermedi. Konuk ekip 4 maçta rakip fileleri tam 15 kez havalandırmayı başarırken, 9 gole doğrudan imza atan Harry Kane ve Bukayo Saka ikilisi harika hücum performanslarıyla dikkat çekti. İngiltere savunması ise rakiplerine sadece 1 gol şansı verirken, İtalya dışında hiçbir takım İngiltere savunmasını geçemedi. Liderlik yolunda dev bir adım atan konuk ekip, gruba beklediğimiz gibi ağırlığını koydu. İkinci maçlara Ukrayna deplasmanında başlayacak olan ekip, iç sahada 2-0’lık net bir skorla mağlup etmeyi başardığı rakibi karşısında kazanarak, en yakın rakibiyle puan farkını açmak istiyor. Grupta zirve yarışını yakından ilgilendiren zorlu bir mücadeleyle karşı karşıyayız. Lider ve en yakın takipçisinin karşı karşıya geleceği mücadelede, Ukrayna ve İngiltere’nin katkılarıyla, 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Kuzey Makedonya – İtalya: H2, 1.72 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Kuzey Makedonya evinde İtalya’yı konuk edecek. EURO 2024 Elemeleri C grubu mücadelesi, 9 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plu ve S Sport 2. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Kuzey Makedonya, EURO 2024 Elemeleri C grubunda ilk 3 haftayı 3 puanla geride bıraktı. Ev sahibi sadece ilk hafta grubun en zayıf halkası Malta karşısında 2-1’lik skorla kazanmayı başarırken, ardından Ukrayna ve İngiltere karşısında üst üste mağlubiyetler yaşadı. Ukrayna karşısında direnç göstermeyi başaran Blagoja Milevski’nin öğrencileri, İngiltere karşısında ise 7-0’lık hezimetten kurtulamadı. İç sahada bu ağır mağlubiyeti unutturmak isteyen Kuzey Makedonya, 2022 Dünya Kupası Ply Off Turu kapsamında mağlup ederek saf dışına ittiği İtalya ile EURO 2024 yolunda karşı karşıya gelecek. EURO 2020 şampiyonu İtalya, 2018 ve 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başaramadı. EURO 2024 Elemeleri C grubunda ise ilk 2 haftadan 3 puanla ayrılmalarının ardından, teknik adam Roberto Mancini ile yollar ayrıldı. Göreve Napoli’yi tam 33 yıl sonra şampiyonluğa taşıyan Luciano Spalletti getirildi. İngiltere mağlubiyetinin ardından Malta karşısında kazanan İtalya, Spalletti önderliğinde ilk sınavını Kuzey Makedonya’ya karşı verecek. İngiltere’ye karşı iç sahada 2-1’lik skorla kaybeden konuk ekip, Malta deplasmanından ise 2-0’lık galibiyetle döndü. Yeni hocasıyla ilk maçtan galip çıkmak isteyen İtalya, ayrıca 2022 Dünya Kupası yolunda mağlup olduğu Kuzey Makedonya karşısında, bir hata daha yapmak istemiyor. İngiltere ile zirve mücadelesi verecek olan konuk ekip, galibiyetin favorisi. İtalya cephesinde Spalletti dönemi başlıyor. Grupta liderlik mücadelesi vermek isteyen İtalya, yeni hocasıyla ilk sınavını Kuzey Makedonya deplasmanında verecek. İtalya’nın deplasmanda rahat bir galibiyete imza atacağını düşünüyorum.

Estonya – İsveç: H2, 1.78 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Estonya ile İsveç, 9 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da karşı karşıya gelecek. EURO 2024 Elemeleri F grubu 4. hafta mücadelesine A Le Coq Stadı ev sahipliği yaparken, maçın hakemi ise Horatiu Fesnic. EURO 2024 Elemeleri F grubunun 3. haftası iç sahada Belçika’yı ağırlayan Estonya, güçlü rakibi karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, grubun en alt sırasına Azerbaycan ile birlikte demir attı. İlk 3 haftayı 1 puanla geride bırakan Thomas Haberli’nin öğrencileri, grupta henüz galibiyetle tanışmadı. Avusturya ve Belçika karşısında mağlup olan Estonya, Azerbaycan deplasmanından ise sadece 1 puanla dönebildi. Gruptan çıkma umutları günden güne azalan Estonya, 3 haftalık performans grafiğiyle güven vermekten çok uzak kaldı. İç sahada İsveç’i konuk edecek olan ev sahibinin, grupta umutlarını koruyabilmek için artık son şansları. EURO 2024 Elemeleri F grubuna iç sahada ağırladığı Belçika karşısında 3-0’lık mağlubiyetle başlayan İsveç, 2. hafta evinde ağırladığı Azerbaycan karşısında aldığı 5-0’lık harika galibiyetle güven tazelemişti. Yoluna lider devam eden Avusturya karşısında son maçını 2-0’lık skorla deplasmanda kaybeden İsveç, 3 haftadan sadece 3 puan çıkarabildi. Avusturya ve Belçika’nın gerisinde kalan konuk ekip, lider ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. Liderin 1 maç eksikle 7 puan gerisinde kalan İsveç, 2. sıradaki Belçika’nın ise 4 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Bu hafta grubun en zayıf halkalarından Estonya’ya deplasmanda konuk olacaklar. Gruptan çıkma şansını sürdürebilmek için hata yapmaması gereken İsveç, deplasman dezavantajına rağmen favori taraf. Gruptan çıkma umutlarını korumak için galibiyete ihtiyacı olan İsveç, deplasmanda kazanmak zorunda. Zir ilk 2 sıra puan farkını açmaya başladı. Galibiyete ihtiyacı olan İsveç, grubun en zayıf halkalarından Estonya karşısında rahat bir galibiyete imza atacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.99

Bets10 Bahis Oranı: 80.00