UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İrlanda Cumhuriyeti Hollanda İddaa Tahmini 10.09.2023

10 Eylül Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan EURO 2024 Elemeleri B grubu mücadelesinde, İrlanda Cumhuriyeti ile Hollanda karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, İrlanda Cumhuriyeti galibiyetine 5.60, beraberliğe 4.40, Hollanda galibiyetine ise 1.62 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin hazırladığı özel oran fırsatlarında ise İrlanda Cumhuriyeti – Hollanda karşılaşmasında 2.5 Üst seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

İrlanda Cumhuriyeti’nde Umutlar Azalıyor

EURO 2024 Elemeleri B grubu kapsamında bu hafta Hollanda’yı sahasında konuk edecek olan İrlanda Cumhuriyeti, 4 haftalık fikstürü 3 puanla geride bıraktı. Stephen Kenny ve öğrencileri, grupta sadece en alt sırada yer alan ve 4 maçtan puan çıkaramayan Cebelitarık karşısında galip gelmeyi başarırken, geri kalan 3 haftadan puansız ayrıldı. Cebelitarık engelini iç sahada 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran İrlanda Cumhuriyeti, Fransa’ya karşı iç sahada 1-0, deplasmanda ise 2-0’lık skorlarla mağlup olurken, Yunanistan deplasmanından ise 2-1’lik mağlubiyetle döndü. 5 takımın yer aldığı grubun 4. sırasında kendisine yer bulan ev sahibi, gruptan çıkma umutlarını korumak için, Hollanda karşısında kazanmak zorunda.

Hollanda Rahat Kazandı

Hollanda üst üste galibiyetlerle moral buldu. Portakallar göreve Ronald Koeman’ın gelişinin ardından, EURO 2024 Elemeleri B grubuna 4-0’lık Fransa hezimetiyle başlarken, Cebelitarık ve Yunanistan karşısında alınan üst üste galibiyetlerle, hem gruptan çıkma iddiasını korudu hem de güven tazeledi. Cebelitarık karşısında 3-0’lık galibiyete imza atan Hollanda, grupta 6 aylık aranın ardından çıktığı ilk maçta Yunanistan’ı 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Maç boyunca oyunun tek hakimi olmayı başaran Hollanda, golcüleriyle maça damga vurdu. Gakpo, Roon ve Weghorst’un golleri galibiyeti getirirken, son 2 golün asistini yapan ise Denzel Dumfries oldu. Liderlik iddiasını korumak isteyen Hollanda, bu hafta İrlanda Cumhuriyeti deplasmanında 3’te 3 yapmak istiyor.

İrlanda Cumhuriyeti – Hollanda Maç Bilgileri

İrlanda Cumhuriyeti – Hollanda Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 21:45.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Irfan Peljto. Mücadele Aviva Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İrlanda Cumhuriyeti’nin ilk 11’i Belli mi?

İrlanda Cumhuriyeti’nin muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Dara O’Shea, Duffy, Coleman, Doherty, Egan, Cullen, Hendrick, McGarth, Connolly, Uche Idah.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Vincent Janssen.

İddaa Tahmini

Hollanda grupta üst üste galibiyetlerle, liderlik iddiasını sürdürdü. Son 2 maçını 3 golle kazanan Hollanda, grupta güven vermeyi başardı. İlk 2 sıra şansı azalan İrlanda Cumhuriyeti’nin ise kazanmaktan başka şansı kalmadı. Zorlu mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 2.5 gol barajının aşıldığı mücadelede, Hollanda galibiyetlerine devam etti. Liderlik takibini sürdüren Hollanda, 2 golle sahadan 3 puanı alırken, İrlanda Cumhuriyeti ise tek golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.