UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Yunanistan Cebelitarık Maç Tahmini 10.09.2023

EURO 2024 Elemeleri B grubu kapsamında, Yunanistan ile Cebelitarık karşı karşıya gelecek. 10 Eylül Pazar günü fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saat ile 21:45’te sahne alacak.

İddaa, Yunanistan galibiyetine oran belirlemezken, beraberliğe 12.35, Cebelitarık galibiyetine ise 17.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 3.5 Üst 1.41, 3.5 Alt 2.08 oran kazandırıyor.

Yunanistan Net Favori

İç sahada konuk edeceği Cebelitarık karşısına favori olarak çıkacak olan Yunanistan, EURO 2024 Elemeleri B grubunun son 2 haftasında lider Fransa ve en yakın takipçisi Hollanda karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. İlk 2 hafta Cebelitarık ve İrlanda Cumhuriyeti karşısında galip gelmeyi başaran Gustavo Poyet’in öğrencileri, Fransa ve Hollanda karşısında ise skor üretemedi. Toplamda kalesinde gördüğü 4 golle mağlup olan Yunanistan, kötü gidişata grubun en zayıf halkası Cebelitarık karşısında son vermek istiyor. İlk maçta rakibini deplasman dezavantajına rağmen 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Yunanistan, iç sahada favori taraf.

Cebelitarık Dipten Çıkamadı

Cebelitarık katıldığı elemelerde zayıf halka olmaya devam ediyor. Konuk ekip 2018 Dünya Kupası ve EURO 2020 Eleme gruplarına zayıf halka olarak veda ederken, EURO 2024 Elemeleri B grubunda ise 4. maçlar sona erdiğinde, zayıf halka olmaktan kurtulamadı. İlk 4 haftanın tamamında kaybeden Julio Ribas’ın öğrencileri, son haftalarda prestij mücadelesi verecek. Tüm rakipleri karşısında 3-0’lık mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Cebelitarık, gruptan puan almak adına dahi güven veremedi. Kadro kalitesiyle zor günler geçiren Cebelitarık, Yunanistan karşısında sürpriz arayacak.

Yunanistan – Cebelitarık Maç Bilgileri

Yunanistan – Cebelitarık Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Manfredas Lukjancukas. Mücadele Komotinis OPAP Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Yunanistan’ın 11’i Belli mi?

Yunanistan’ın muhtemel kadrosu: Vlachodimos, George Baldock, Konstantinos Mavropanos, Pantelis Hatzidiakos, Kostas Tsimikas, Dimitris Kourbelis, Dimitrios Pelkas, Anastasios Bakasetas, Petros Mantalos, Georgios Masouras, Fotis Ioannidis.

Cebelitarık'ın ilk 11’i Belli mi?

Cebelitarık’ın muhtemel kadrosu: Bradley Banda, Louie John Annesley, Scott Wiseman, Roy Chipolina, Bernardo Lopes, Ethan Britto, Liam Walker, Jayce Olivero, Kian Ronan, Graeme Torilla, Graeme Torilla.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri B grubunda gruptan çıkma iddiasını sürdüren Yunanistan, en zayıf halka Cebelitarık karşısında hata yapmak istemiyor. Ev sahibi güçsüz rakibine karşı bir kez daha rahat bir skorla üstünlük kurmayı başaracak ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.19

Genzobet Oranı: MS 1 (-2), Oran ***

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Yunanistan’dan 5 gollük galibiyet. Ev sahibi 5 golle en alt sıradaki Cebelitarık’a karşı üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.