UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Arnavutluk Polonya İddaa Tahmini 10.09.2023

İddaa fikstüründe 10 Eylül Pazar akşamı yer alan EURO 2024 Elemeleri E grubu mücadelesinde, Arnavutluk ile Polonya karşı karşıya gelecek. S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak.

Betroad, Arnavutluk galibiyetine 3.45, beraberliğe 3.25, Polonya galibiyetine ise 2.32 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Arnavutluk Gruptan Çıkma İddiasını Sürdürüyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Arnavutluk, Polonya’ya karşı bu hafta hem puan tablosunda avantajlı hem de iç sahada. Ev sahibi EURO 2024 Elemeleri E grubunda ilk 4 haftadan 7 puan toplamayı başarırken, Polonya, Moldova ve Faroe Adaları’nı geçerek, 2. sırada kendisine yer buldu. Sylvinho ve öğrencilerinin lider ile arasında ise sadece 1 puan fark bulunuyor. EURO 2024 iddiasını son 4 maça doludizgin taşımayı başaran Arnavutluk, sadece Polonya deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönerken, diğer 3 maçlık fikstürde ise Moldova, Faroe Adaları karşısında kazanıp, Çekya ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Grupta ilk haftadan itibaren kolay maç kaybetmeyeceğini bizlere gösteren Arnavutluk, bu kez Polonya karşısında kaybetmek istemiyor.

Polonya Galibiyet Hedefinde

Polonya sahalara galibiyetle döndü. Fernando Santos ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Faroe Adaları karşısında 2-0’lık galibiyete imza atarken, 4 haftalık fikstürden 6 puan çıkardı. Konuk ekip iç sahada 2’de 2 yapmayı başarırken, deplasmanda ise 2 maçta mağlubiyetten kurtulamadı. Dış sahada Moldova ve Çekya’ya karşı kaybeden Polonya, iç sahada ise Arnavutluk ve Faroe Adaları’nı mağlup etmeyi başardı. 2. sıradaki Arnavutluk ile arasında 1, lider ile arasında ise 2 puan fark bulunan Polonya, yarışın içerisinde kalmak için Arnavutluk karşısında bir kez daha kazanmak istiyor. Sahalara galibiyetle dönen konuk ekipte moraller yerinde.

Arnavutluk – Polonya Maç Bilgileri

Arnavutluk – Polonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve Sport ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 21:45.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi José María Sánchez. Mücadele Air Albania Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Arnavutluk'un ilk 11'i Belli mi?

Arnavutluk’un muhtemel kadrosu: Etrit Berisha, Lenjani, Hysaj, Veseli, Djimitsi, Dermaku, Keidi Bare, Gjasula, Kristi Qose, Rey Manaj, Bekim Balaj.

Polonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Karol Swiderski, Jakub Kiwior, Jan Bednarek, Kamil Glik, Bartosz Bereszynski, Grzegorz Krychowiak, Szymon Zurkowski, Piotr Zielinski, Nicola Zalewski, Karow Swiderski, Robert Lewandowski.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki yakın rakip karşı karşıya geliyor. Kazanan gruptan çıkmak adına önemli bir avanta sağlayacak. İki takımında zorlu 90 dakikada etkili bir futbol sergileyeceğini ve 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Jasir Asani ve Mirlind Daku’nun goller, Arnavutluk cephesinde 3 puanı getirdi. Ev sahibi Polonya karşısında kazanarak, grubun en kritik galibiyetlerinden birine imza attı. Polonya ise deplasmanda skor dahi üretemedi.