Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Nice İddaa Tahmini 15.09.2023

PSG evinde Nice‘ı konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 6. hafta mücadelesi, 15 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

intobet, PSG galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.95, Nice galibiyetine ise 5.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.31, beraberliğe 4.09, konuk ekibe ise 5.22 oran veriyor.

PSG’de Mbappe Etkisi

Fransa Ligue 1’in 4. haftasında Lyon deplasmanına konuk olan PSG, evine 4-1’lik deplasman galibiyetiyle dönmeyi başarırken, milli ara öncesi ligde namağlup performans grafiğini galibiyetle taçlandırdı. Araya morali girmeyi başaran Luis Enrique’nin öğrencileri, yeni sezonda mağlubiyet yüzü görmedi. Messi ve Neymar’ın takımdan ayrılması ve Mbappe’nin ise takıma geç dönmesiyle birlikte ilk 2 haftada beraberliklerden kurtulamayan ev sahibi, Mbappe’nin dönüşüyle birlikte üst üste galibiyetlere imza attı. Lorient ve Toulouse beraberliklerinin ardından, Lyon ve Lens karşısında farklı skorlarla galibiyete uzandılar. Son 2 haftada 7 kez rakip fileleri havalandıran PSG’de, Mbappe rakip filelere tam 5 gol göndermeyi başardı. Son olarak kadrosuna Randal Kolo Muani’yi katan ev sahibi, yeni sezon için iddialı bir kadro kurarken, yeni hocasıyla mağlubiyete yer vermedi.

Nice Yeni Hocasıyla Formda

Fransa Ligue 1’de ilk 4 haftada geride kalırken, yoluna namağlup devam etmeyi başaran takımlar arasında Nice’da yer aldı. Terem Moffi ve Jérémie Boga transferleriyle yeni sezonda gücüne güç katan konuk ekip, yeni teknik adamı Francesco Farioli yönetiminde 4 haftadan 6 puan toplamayı başardı. Genç teknik adamıyla ilk 3 hafta Lille, Lorient ve Lyon karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Nice, ilk galibiyetine ise milli ara öncesi iç sahada Strasbourg karşısında imza attı. 4 maçta rakip fileleri 4 kez havalandıran Nice, kalesinde ise sadece 2 gole geçit verdi. Milli ara dönüşünde PSG deplasmanına konuk olacak olan Farioli ve öğrencileri, rakibine deplasmanda tam 13 maçtır diş geçiremiyor. Nice bu kötü seriye genç teknik adamı ve yeni transferleriyle son vermek istiyor.

PSG – Nice Maç Bilgileri

PSG – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Marco Asensio, Kimpembe, Rico, Mendes, Bernat ve Letellier’in sakatlıkları bulunuyor. Nice cephesinde ise Antoine Mendy’nin sakatlığı devam ediyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Vitinha, Warren Zaire Emery, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Hichem Boudaoui, Pablo Paulino Rosario, Jérémie Boga, Morgan Sanson, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeni sezona üst üste beraberliklerle başlayan PSG ve Nice, milli ara öncesinde kazanarak yükselişe geçti. Milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam etmek isteyen iki ezeli rakibin, zorlu 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, PSG evinde ilk mağlubiyetini yaşadı. Ev sahibi Nice karşısında 2 gole rağmen mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, Nice ise rakibine sezonun ilk mağlubiyetini yaşattı ve milli aradan harika bir geri dönüş yaptı. Kazananları tebrik ederiz.