Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 15.09.2023

Bayern Münih ile Bayer Leverkusen, 15 Eylül Cuma akşamı kozlarını paylaşacak. Almanya Bundesliga‘da liderlik koltuğunu paylaşan tarafların 3 puan mücadelesi, Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak. Mücadele tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.61, beraberliğe 4.65, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 4.89 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında, mücadelede 3.5 Üst seçeneğini tercih ederek 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırıp tercih etmeniz halinde ise 20.00 oran kazanacaksınız.

Bayern Münih Doludizgin

Almanya Bundesliga sahnesinde Bayern Münih rüzgarı esmeye devam ediyor. Son 11 yılın şampiyonu, yeni sezona Tuchel yönetiminde 3’te 3 yaparak başladı. Almanya süper Kupa finalinde Leipzig hezimetine uğrayan ev sahibi, 3-0’lık mağlubiyetin etkilerini üzerinden kısa sürede atmayı başarırken, ilk 3 haftada Werder Bremen, Augsburg ve Mönchengladbach engellerini galibiyetlerle geçmeyi başardılar. 3 hafta sonunda rakip filelere 9 gol gönderen Bayern Münih, kalesinde ise sadece 2 gole geçit verdi. Hary Kane ve Sane ikilisi 3’er golle ilk haftalara damga vuran isimler arasında yer alırken, ev sahibi yeni transferleriyle etkili olmayı başardı. Kim Min Jae ise kısa sürede savunmanın lideri haline geldi. Bu hafta sahasında Bayer Leverkusen’i konuk edecek olan Tuchel’in öğrencileri, liderlik koltuğunu beraber paylaştığı rakibi karşısında, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Bayer Leverkusen Zirveyi Bırakmadı

Bayer Leverkusen yeni transferleriyle yeni sezona harika bir başlangıç yaptı. Milli ara öncesi Almanya Bundesliga’nın en iyi performansını Bayern Münih ile birlikte sergileyen Xabi Alonso ve öğrencileri, averaj farkıyla liderlik koltuğuna oturdu. Transfer döneminde 8 takviyeyle yeni sezon için iddialı bir kadro kuran Bayer Leverkusen, Leipzig, Mönchengladbach ve Darmstadt 98 engellerini kayıpsız geçerken, 3 maçta 11 gol atıp, kalesinde sadece 3 gole geçit verdi. Ligin en iyi hücum performansını sergileyen Bayer Leverkusen cephesinde, yeni transfer Victor Okoh Boniface 3 maçta 4 gol kaydetti. Milli ara dönüşü Bayern Münh deplasmanında izleyeceğimiz konuk ekip, kazanarak liderlik koltuğunda tek başına oturmak istiyor.

Bayern Münih – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Bayern Münih – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Manuel Neuer’in sakatlığı devam ediyor. Bayer Leverkusen’de ise Amine Adli kart cezalısı. Sardar Azmoun ve Patrik Schick’in sakatlıkları devam ediyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Joao Cancelo, Min-jae Kim, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Harry Kane, Thomas Müller.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Piero Hincapie, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Granit Xhaka, Jeremie Frimpong, Nadiem Amiri, Victor Boniface.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da yeni sezona 3’te 3 yaparak başlayan Bayern Münih ve Bayer Leverkusen, yoluna liderlik koltuğunun ortağı olarak devam ediyor. Milli ara dönüşünde karşı karşıya gelecek taraflar, namağlup galibiyet serisine devam etmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu mücadelede, 2.5 gol barajının rahatlıkla aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 3.5 Üst, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 3.5 Üst, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih yediği son dakika golüyle galibiyeti kaçırdı. Ligin en formda iki takımının karşı karşıya geldiği mücadelede, 2’şer kez rakip fileleri havalandıran Münih ve Leverkusen, sahadan 1’er puanla ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.