Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Metz Maç Tahmini 16.09.2023

Fransa Ligue 1‘de 5. hafta heyecanı 16 Eylül Cumartesi akşamı devam ederken, Lens sahasında Metz‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Lens galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.45, Metz galibiyetine ise 6.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.24 oran kazandırıyor.

Lens Sezona Kabus Gibi Başladı

Fransa Ligue 1’in 4. haftasında Monaco deplasmanına konuk olan Lens, evine 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Üst üste 2. yenilgisini alan ev sahibi, 4 haftalık fikstürün ise tamamında puan kaybetti. Franck Haise ve öğrencileri, son 2 haftada mağlup olurken, kalesinde tam 6 gol gördü. 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Lens, geçen sezonki etkisinden çok uzak bir sezon başlangıcı yaptı. Transfer döneminde . Lois Openda, Seko Fofana ve Jean Onana gibi yıldızlarıyla yollarını ayıran ev sahibi, gidenlerin yerlerini Elye Wahi, Andy Diouf ve Fulgini hamleleriyle doldurmaya çalıştı. Henüz yeni transferlerinden istediği verimi alamayan Lens, milli ara dönüşü Metz karşısında galibiyet arayacak.

Metz Hezimeti Unutturdu

Fransa Ligue 1’e geri dönen Metz, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. İlk hafta Rennes deplasmanında yaşanan 5-1’lik hezimeti, kısa sürede unutturmayı başardılar. İlk hafta konuk ekip adına kabus gibi sona ererken, son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan toplamayı başardılar. İç sahada ağırladıkları Marsilya ve Reims karşısında 2-2’lik beraberliklere razı gelen Metz, konuk olduğu Clermont deplasmanından ise 1-0’lık galibiyetle döndü ve sezonun ilk galibiyetini aldı. Milli ara öncesi iç sahada Reims ile 2-2 berabere kalan konuk ekip, son 3 haftada rakiplerine karşı direnç göstermeyi başarırken, 4 maçta kalesini 9 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, savunma performansıyla Ligue 1 sahnesinde güven vermedi.

Lens – Metz Maç Bilgileri

Lens – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Przemyslaw Frankowski’nin sakatlığı devam ediyor. Metz takımında ise Ababacar Lo kart cezalısı. Ismael Traore, Benjamin Tetteh ve Maxime Colin’in sakatlıkları devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Facundo Medina, David Costa, Kevin Danso, Morgan Guilavogui, Salis Abdul Samed, Angelo Fulgini, Deiver Machado, Andy Diouf, Florian Sotoca.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Guillaume Dietsch, Fali Cande, Sadibou Sane, Matthieu Udol, Koffi Kouao, Habib Maiga, Youssef Maziz, Sami Lahssaini, Scheikh Sabaly, Ablie Jallow, Fali Cande.

İddaa Tahmini

Lens, milli araya kadar son derece kötü bir performans sergiledi. Henüz galibiyeti dahi bulunmayan ev sahibi, geçen sezonki etkisinden çok uzakta kaldı. İlk galibiyetini almak isteyen Lens, Metz karşısında kabusa son verecektir. Savunmada etkisiz kalan Metz karşısında kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Metz deplasmanda Joel Joshoghene Asoro’nun attığı tek golle kazandı. Lens milli ara dönüşü puan kayıplarına devam etti ve Fransa Ligue 1’de sezona kabus gibi bir başlangıç yaptı.