Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Lille İddaa Tahmini 16.09.2023

İddaa fikstüründe 16 Eylül Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Rennes ile Lille karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 18:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Rennes galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.70, Lille galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.88, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 2.81 oran veriyor.

Rennes Beraberliklerden Kurtulamadı

Rennes beraberliklerden kurtulmak istiyor. Bruno Genesio yönetiminde harika bir sezon başlangıcına imza atan ev sahibinin, Ligue 1’deki etkisi sadece 1 hafta sürdü. İlk hafta iç sahada konuk ettiği Metz karşısında 5-1’lik galibiyete imza atan Rennes, ardından 3 haftada da beraberliklerle yetinmek zorunda kaldı. Transfer döneminde 7 önemli ismi kadrosundan kaybeden, yerlerini Enzo Le Fée, Fabian Reider, Ludovic Blaas, Bertuğ Yıldırım, Nemanja Matic ve Lembet gibi önemli yıldızlarla doldurmaya çalışan Rennes, son haftalarda artan puan kayıplarına rağmen, yoluna namağlup devam ediyor. Ev sahibinin milli araya kadar istikrardan uzak bir performans grafiği sergilediğini söyleyebiliriz. Ancak Rennes takımında değişen kadro yapısını göz önüne aldığımızda namağlup performans grafiğinin, gelecek haftalar adına umut verdiğini de söyleyelim.

Lille Deplasmanda Kazanmak İstiyor

Lille yeni sezona iç sahada harika bir başlangıç yaparken, dış sahada aynı etkiyi gösteremedi. Paulo Fonseca’nın öğrencileri taraftarı önünde 2’de 2 yapmayı başarırken, deplasmanda ise 5 puanı sahada bıraktı. İç sahada Nantes ve Montpellier’e karşı gol yemeden kazanan Lille, deplasmanda ise Nice ile berabere kalırken, Lorient karşısında 4-1’lik mağlubiyet yaşadı. Milli ara öncesi Montpellier karşısında 1-0’lık skorla kazanmayı başaran Lille, araya moralli girdi. Transfer döneminde Hakon Arnar  Haraldsson, Tiago Santos, Ignacio Miramon ve Bentaleb takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, yeni transferlerine henüz kısa süre forma şansı verirken, milli arayla birlikte kadro iskeletini oluşturacaktır. Deplasmanda puan kayıplarına son vermek isteyen ekip, Rennes karşısında 3 puan arayacak.

Rennes – Lille Maç Bilgileri

Rennes – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes cephesinde Martin Terrier’in sakatlığı devam ediyor. Lille’de ise Adam Ounas ve Tiago Djalo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Joe Rodon, Lorenz Assignon, Birger Meling, Arthur Theate, Benjamin Bourigeaud, Ludovic Blas, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Leny Yoro, Bafode Diakite, Alexsandro Ribeiro, Tiago Santos, Remy Cabella, Jonathan David, Gabriel Gudmundsson, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Hákon Arnar Haraldsson.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 4 hafta sona erdiğinde, namağlup takımlar arasında gördüğümüz Rennes, milli ara öncesi üst üste beraberliklerle puan kayıplarına başladı. İç sahada Lille’i konuk edecek olan Rennes, sahadan galibiyetle ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.88

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille harika bir başlangıçla mücadelede galibiyete yaklaşırken, Rennes’e karşı deplasmanda 2-0’lık üstünlük kurdu. Rennes ise geri dönmeyi bildi ve taraftar desteğini arkasına alarak, skoru 2-2’ye getirmeyi başardı. Mücadelede puanlar bölüşüldü.