Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Stuttgart Maç Tahmini 16.09.2023

beIN CONNECT ekranlarından 16 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mainz 05 evinde Stuttgart‘ı konuk edecek.

Opel Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Genzobet, Mainz 05 galibiyetine 2.54, beraberliğe 3.71, Stuttgart galibiyetine ise 2.64 oran belirlemiş durumda.

Mainz 05 Güven Vermedi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mainz 05, milli araya kadar Almanya Bundesliga sahnesinde son derece etkisiz bir performans grafiği ortaya koyarken, milli ara dönüşünde puan kayıplarına son vermek istiyor. İlk 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibinde, teknik adam Bo Svensson’un tahtı sallanmaya başladı. Konuk olduğu Union Berlin ve Werder Bremen deplasmanlarından mağlubiyetlerle dönen Mainz 05, kalesini 4’er gole kapatamadı. İç sahada tek sınavını ise Frankfurt karşısında verdiler ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Mainz 05 yeni sezona savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta.

Stuttgart Hücum Hattında Etkili

Stuttgart cephesinde yeni sezona yeni transfer Sehrou Guirassy damga vurdu. Genç golcü 3 haftada rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başarırken, Stuttgart 3 haftadan 6 puan topladı. İç saha performansıyla dikkat çeken konuk ekip, taraftarı önünde konuk ettiği Bochum  ve Freiburg karşısında 5-0’lık galibiyetlere imza atarken, sezonun ilk deplasman sınavında ise Leipzig engeline takıldı ve sahadan 5-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. İlk deplasman galibiyetini almak isteyen Stuttgart, milli ara dönüşünde Mainz 05 deplasmanına konuk olacak. 3 haftada 11 kez rakip fileleri havalandıran Stuttgart, hücum performansıyla güven vermeyi başardı.

Mainz 05 – Stuttgart Maç Bilgileri

Mainz 05 – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 takımında Jonathan Burkardt ve Maxim Leitsch’in sakatlıkları devam ediyor. Stuttgart cephesinde ise Josha Vagnoman ve Nikolas Nartey’in sakatlıkları bulunuyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Edimilson Fernandes, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Tom Kraußi, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Lilian Egloff, Waldemar Anton, Woo-yeong Jeong, Atakan Karazor, Dan-Axel Zagadou, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda attığı 5 gol ve hücum performansıyla dikkat çeken Stuttgart, sezona iddialı bir başlangıç yaptı. Stuttgart galibiyetlerine dış sahaya taşıyacak ve bu hafta Mainz 05 engelini 3 puanla geçecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.31

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.64

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart 3 puanı 3 golle aldı. Deplasmanda rahat bir skorla galibiyet hedefine ulaşan Stuttgart, yeni sezonda iyi performansını milli ara dönüşünde sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.