Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Hoffenheim Maç Tahmini 16.09.2023

Almanya Bundesliga’da 4. hafta heyecanı yaşanırken, 16 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Köln ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek.

Hovarda, Köln 2.30, beraberliğe 3.70, Hoffenheim galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.52, KGYOK 2.50 oran kazandırıyor.

Köln Galibiyetten Uzak

Köln yeni sezonda puan kayıplarından kurtulamadı. Almanya Bundesliga’da geçen sezon küme düşme hattından uzak kalmayı başaran ev sahibi, yeni sezonda güç kaybetti. Transfer yapmakta zorlanırken, kiralık ve sözleşmesi sona eren isimlerle anlaşma sağlamaya yönelen Köln, ilk 3 hafta sona erdiğinde 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle milli araya girdi. İlk 2 haftada Dortmund ve Wolfsburg karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan ev sahibi, son hafta Frankfurt deplasmanında 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı. Kalesinde beraberlik golünü 86. dakikada gören Steffen Baumgart’ın öğrencileri, yeni sezonda galibiyetten uzak bir görüntü sergiledi.

Geri Dönüşlerin Takımı Hoffenheim

Yeni sezonda kadrosunu Merghim Berisha, Attila Szalai, Anton Stach, Marius Bülter, Wout Weghorst, Julian Justav ve Florian Grillitsch transferleriyle güçlendiren Hoffenheim, ilk haftada aldığı Freiburg mağlubiyetinin ardından, Bundesliga sahnesinde yükselişe geçti. Önce Heidenheim deplasmanında 2-0 geriden gelerek  3-2’lik galibiyete imza atan konuk ekip, son hafta ise Wolfsburg karşısında 1-0 geriden gelerek 3-1’lik galibiyete imza attı. Milli ara öncesi geri dönerek alınan galibiyetler Hoffenheim cephesinde moralleri yükseltti. Yeni sezon için iddialı bir kadro kuran konuk ekip, milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Bu hafta Köln deplasmanında izleyeceğimiz Hoffenheim, ilk 3 haftada rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koydu.

Köln – Hoffenheim Maç Bilgileri

Köln – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln cephesinde Jan Thielmann ve Mark Uth’un sakatlıkları devam ediyor. Hoffenheim’da ise Dennis Geiger ve Marco John’un sakatlığı devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Kristian Pedersen, Timo Hübers, Eric Martel, Davie Selke, Linton Maina, Jacob Christensen, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Tom Bischof, Marius Bülter, Dennis Geiger, Pavel Kaderabek, Angelo Stiller, Ihlas Bebou, Julian Justvan, Andrej Kramaric.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda kalesini gole kapatmakta zorlanan iki takımda, 3 haftadır savunmada zafiyetler veriyor. Yeni sezonda bol gollü mücadelelere imza atan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere ev sahipliği yapan mücadelede, kazanan Hoffenheim oldu. 3 puanı 3 golle alan konuk ekip, 10 kişi kalan Köln karşısında fırsatları iyi değerlendirdi.