UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Atletico Madrid Maç Tahmini 19.09.2023

EXXEN platformundan 19 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk hafta mücadelesinde, Lazio ile Atletico Madrid karşı karşıya gelecek.

Olimpico Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Lazio galibiyetine 2.93, beraberliğe 3.40, Atletico Madrid galibiyetine ise 2.53 oran belirlemiş durumda.

Lazio’dan Kötü Başlangıç

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezonun ilk sınavını veriyor. Geçen sezon İtalya Serie A Ligi’dne elde ettiği 2.’likle adını devler arenasına yazdıran Sarri ve öğrencileri, yeni sezon öncesinde yapılan Taty Castellanos, Gustav Isaksen, Matteo Cancellieri, Mandas, Kamada, Rovella ve Guendouzhi takviyelerine rağmen, ilk 4 haftadan sadece 3 puan çıkarabildi. İlk 2 haftada alınan Lecce ve Genoa mağlubiyetlerinin ardından, Napoli derbisini kazanarak moral bulan Lazio, milli araya moralli girdi. Milli ara dönüşünde ise geçtiğimiz hafta ev sahibini Juventus deplasmanında izledik. Karşılaşmadan 3-1’llik mağlubiyetle ayrılan Lazio’da, moraller bir kez daha bozuldu. 4 maçın 3’ünde yaşanan puan kayıplarının ardından, teknik adam Sarri’nin tahtı sallanmaya başladı. Ev sahibinin devler sahnesinde galibiyete ihtiyacı var.

Atletico Madrid İlk Kez Kaybetti

Atletico Madrid yeni sezon öncesi Antoine Griezmann, Omorodion, Galan, Mourino, Çağlar Söyüncü ve Azpilicueta transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan konuk ekip, İspanya La Liga’da milli araya kadar harika bir performans ortaya koydu. Granada karşısında 1-0, Rayo Vallecano karşısında ise 7-0’lık galibiyetlerle imza atan Atletico Madrid, Real Betis deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. İlk 3 haftadan namağlup performansıyla 7 puan toplamayı başaran ve kalesinde sadece 1 gole geçit veren Diego Simeone’nin öğrencileri, sezonun ilk mağlubiyetini milli ara dönüşünde aldı. Konuk oldukları Valencia deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndüler. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapamayan konuk ekip, Şampiyonlar Ligi’nde kazanarak, sezon başındaki etkisine geri dönmek istiyor.

Lazio – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Lazio – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da önemli bir eksik bulunmuyor. Atletico Madrid cephesinde ise Memphis Depay, Vitolo ve Reinildo Mandava’nın sakatlıkları devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Luca Pellegrini, Felipe Anderson, Nicolò Rovella, Pedro, Daichi Kamada, Manuel Lazzari, Taty Castellanos, Pedro.

Atletico Madrid'in ilk 11'i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata.

İddaa Tahmini

Lazio cephesinde bu sezon zor günler yaşanıyor. Ev sahibi bir türlü toparlanıp yükselişe geçemedi. Atletico Madrid ise sezona harika bir başlangıç yaparken, ilk mağlubiyetini milli ara dönüşünde yaşadı. Rakibinden çok daha formda bir görüntü sergileyen Atletico Madrid, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.15

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.53

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio kalecisi Ivan Provedel takımını bir kez daha mağlubiyetten kurtarırken, bu kez yaptığı kurtarışlarla değil, attığı golle bunu başardı. Atletico Madrid karşısında son dakikaya 1-0 geride giren Lazio, kalecisinin attığı kafa golüyle 1 puanı cebine koydu.