UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Borussia Dortmund İddaa Tahmini 19.09.2023

19 Eylül Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yeni sezon başlıyor. PSG ile Borussia Dortmund‘un, F Grubu kapsamında kozlarını paylaşacağı mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, PSG galibiyetine 1.80, beraberliğe 4.19, Borussia Dortmund galibiyetine ise 4.24 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.56, 2.5 Alt 2.50 oran kazandırıyor.

PSG Galibiyet Peşinde

PSG’nin yenilmezlik serisi milli ara dönüşünde sona erdi. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu, Şampiyonlar Ligi’nde bir türlü aradığı başarıyı bulamazken, devler sahnesini kazanabilmek için yeni sezonda göreve Luis Enrique’yi getirdi. Yeni hocasıyla ilk 4 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktılar. Lorient ve Toulouse karşısında 1’er puanla yetinen ev sahibi, Lens ve Lyon karşısında ise rahat galibiyetler aldı. Milli ara dönüşünde Nice’ı evinde ağırlayan PSG, haftayı 3-2’lik mağlubiyetle kapattı. Bu sezon kalesinde ilk kez 3 gole izin veren ev sahibi, aradan formsuz döndü diyebiliriz. Sezona golleriyle damga vuran Mbappe, skor üretmeye devam ederken, mağlubiyete çare olamadı. Messi ve Neymar’ın ayrılışının ardından Kolo Muani , Ugarte, Dembele ve Lucas Hernandez gibi önemli isimleri kadrosuna katan PSG, yeni sezona iyi başlamadı. 5 maçta sadece 2 galibiyeti bulunan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nde kazanmak istiyor.

Borussia Dortmund Sezona İyi Başladı

Borussia Dortmund kabus gibi bir sezonu geride bırakırken, yeni sezonda namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Edin Terzic yönetiminde şampiyonluğu son maçta büyük bir avantaja rağmen Bayern Münih’e kaptıran ve şampiyonluk hasretini 11 yıl çıkaran Sarı Siyahlılar, yeni sezona yaptığı iyi başlangıçla, bu büyük hezimetin etkilerini üzerinden attığını bizlere gösterdi. İlk 4 haftayı 8 puanla geride bırakan Dortmund, Köln  ve Freiburg karşısında kazanırken, Bochum ve Heidenheim karşısında 1’er puanla yetindi. Milli ara dönüşü Freiburg deplasmanında 4-2’lik galibiyete imza atan Edin Terzic’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi sahnesine formda ve moralli çıkacak. Jude Bellingham’ın takımdan ayrılmasının ardından, Felix Nmecha, Sabitzer ve Fülkurg transferleriyle kadrosunu güçlendiren Dortmund, bu hafta PSG deplasmanında galibiyet arayacak.

PSG – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

PSG – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG cephesinde Mendes, Bernat, Asensio, Rico ve Alexandre Letellier’in sakatlıkları devam ediyor. Dortmund takımında ise Thomas Meunier’in sakatlığı devam ediyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Vitinha, Warren Zaire Emery, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Emre Can, Marcel Sabitzer, Felix Nmecha, Julian Brandt, Donyell Malen, Sebastien Haller, Marius Wolf, Youssoufa Moukoko, Marco Reus.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen PSG, göreve Luis Enrique’yi getirdi. Yeni hocasıyla sezona Fransa Ligue 1’de istediği başlangıcı yapamayan PSG, devler sahnesinde aynı hatayı yapmayacak ve namağlup Dortmund karşısında, iç saha avantajıyla galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG iç sahada rahat bir galibiyete imza attı. Rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çeviren ev sahibi, Enrique önderliğinde iyi bir başlangıç yaptı. Dortmund karşısında 3 puanı getiren goller Achraf Hakimi ve Mbappe’den geldi. Kazananları tebrik ederiz.