UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Newcastle United İddaa Tahmini 19.09.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yeni sezon heyecanı 19 Eylül Salı akşamı başlıyor. Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak olan F Grubu ilk hafta mücadelesinde, Milan ile Newcastle United karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Bets10, Milan galibiyetine 2.56, beraberliğe 3.63, Newcastle United galibiyetine ise 2.74 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin hazırladığı özel oran fırsatların kapsamında Milan – Newcastle United mücadelesinde Karşılıklı Gol Var ve 2.5 ÜST seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırıp tercih yapmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Milan’da Moraller Bozuk

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 3 haftaya İnter ile birlikte damga vurmayı başaran Milan, 3’te 3 yapmasının yanı sıra, sergilediği harika performans grafiğiyle şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer aldı. Yeni transfer Pulusic takımın tüm çehresini değiştirirken, Grioud ile birlikte harika bir uyum yakaladı. İkili golleriyle Milan’ı üst üste galibiyetlere taşırken, milli araya liderlik koltuğunun ortağı olarak giren Pioli’nin öğrencileri, liderlik koltuğunu Milano derbisinde İnter’e kaptırdı. Milli aradan 5-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, İnter deplasmanında kabusu yaşadı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatıp, ikinci yarıda ise skorun 5-1’e gelmesine engel olamadılar. Bu sezon ilk kez savunmada bu kadar çok açık veren Milan, bu hafta Şampiyonlar Ligi serüvenine start verecek. Newcastle United’ı evinde ağırlayacak olan Milan, eski günlerine geri dönmek istiyor. Derbi mağlubiyetine kadar, yeni sezonda harika bir performans ortaya koyduklarını söyleyelim.

Newcastle United Aradan Galibiyetle Döndü

Callum Wilson attı, Newcastle United cephesinde 3 haftalık galibiyet hasreti sona erdi. Milli ara öncesi İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 mağlubiyet yaşayan Newcastle United, milli ara dönüşü evinde ağırladığı Brentford karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle, puan kayıplarına son verdi. Açılışı Aston Villa’ya karşı iç sahada 5-1’lik galibiyetle yapan konuk ekip, ardından Manchester City, Liverpool ve Brighton karşısında üst üste mağlubiyetler yaşadılar. Yeni sezonda sadece iç sahada maç kazanabilen Newcastle United, deplasmanda henüz maç kazanmayı başaramadı. 5 maçtan 6 puan çıkaran ve 8  gol bulan konuk ekip, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Yeni sezonda Sandro Tonali, Harvey Barnes, Tino Livarmento, Lewis Salonu ve Yankuba Minteh transferleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekipte, Allan Saint-Maximin ve Chris Wood gibi önemli yıldız ise takımdan ayrıldı. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını söyleyelim.

Milan – Newcastle United Maç Bilgileri

Milan – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Mattia Caldara ve Ismael Bennacer’in sakatlıkları devam ediyor. Newcastle United cephesinde ise Joseph Willock ve Emil Krafth’ın sakatlıkları devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Brahim Diaz, Simon Kjaer, Sandro Tonali, Pulisic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Sandro Tonali, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezona galibiyetle başlamak isteyen Milan, İtalya Serie A Ligi’nde sezona harika bir başlangıç yapmış ancak milli ara dönüşü  İnter deplasmanında kabusu yaşamıştı. Newcastle United ise zor günlerden, milli ara dönüşünde çıktı. İki takımda kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Yeni sezon için iddialı kadrolar kuran tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerle 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.77

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan iç sahada daha fazla pozsiyon üretmesine rağmen, Newcastle United savunmasını geçemedi. Fırsatları kaçıran iki takımda, Şampiyonlar Ligi serüvenine bu sezon golsüz beraberliklerle başladı.