UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Kızılyıldız İddaa Tahmini 19.09.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu heyecanı sürüyor. Manchester City evinde, Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Manchester City bugün Kızılyıldız karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Manchester City galibiyetine 1.08, beraberlik tercihine 13.00, Kızılyıldız galibiyetine 38.00 oran veriyor. 

Manchester City Favori Taraf

Manchester City, Premier Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu West Ham’ın konuğu olan Pep Guardiola’nın ekibi sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Üst üste 5 maçtır kazanan Manchester City’de moraller yerinde. Şampiyonlar Ligi’nde ise G Grubunda yer alacak Manchester City, grubun ilk maçında Etihad’da Kızılyıldız’ı konuk edecek. Rahat bir galibiyet alması beklenen Manchester City’de maç öncesinde Kevin De Bruyne’un sakatlığı devam ediyor.

Kızılyıldız Zayıf Halka

Kızılyıldız, Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon G Grubunda mücadele edecek. Gruptaki rakiplerinin Young Boys, Manchester City ve Leipzig olduğunu belirtelim. Grubun ilk maçında ise son şampiyon Manchester City’e Etihad’da konuk olacaklar. Geçen hafta sonu Sırbistan Süper Ligi’nde Cukaricki deplasmanında 2-1 kaybeden Kızılyıldız’da moraller bozuk. Grupta da en zayıf halka olarak gösteriliyorlar ve bugün Manchester City karşısında puan almaları mucize olur. Karşılaşma öncesinde Kızlyıldız’da eksik bulunmuyor.

Manchester City – Kızılyıldız Maç Bilgileri

Manchester City – Kızılyıldız Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de maç öncesinde Kevin De Bruyne’un sakatlığı devam ediyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

Kızılyıldız'ın ilk 11’i Belli mi?

Kızıldılyız’ın muhtemel kadrosu: Omri Glazer, Milan Rodic, Aleksandar Dragovic, Uros Spajic, Kosta Nedeljkovic, Marko Stamenic, Vladimir Lucic, Kings Kangwa, Mirko Ivanic, Peter Olayinka, Cherif Ndiaye

İddaa Tahmini

Manchester City adına oldukça kolay bir grup. Güle oynaya gruptan lider çıkmalarını bekliyorum. Guardiola’nın ekibi ilk maçta Kızılyıldız’ı konuk edecek. Grupta zorlanacakları tek takım Leipzig olacaktır. Kızılyıldız adına son derece zor bir grup. Sırp temsilcisinin Etihad’da bugün puan alması mucize olur. Manchester City Etihad’da farklı kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne 3 puan ile başlar.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.57

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kızılyıldız öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Etihad’da Manchester City’e 3-1 kaybettiler.