UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Young Boys Leipzig İddaa Tahmini 19.09.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında, Young Boys ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Saat 19.45’de başlayacak karşılaşmayı EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Young Boys ile Leipzig zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Young Boys galibiyetinin 5.19, beraberlik tercihinin 4.32, Leipzig galibiyetinin ise 1.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Young Boys Adına Zor Grup

Young Boys, Şampiyonlar Ligi G Grubunda ilk maçta Leipzig ile karşı karşıya gelecek. Zor bir gruba düştüler ama gruptan çıkma potansiyelleri var. Wankdorf’da iyi sonuçlar alabiliyorlar. İsviçre Süper Ligi’nde 5 hafta geride kaldı ve Young Boys’un henüz mağlubiyeti yok. Lider Zürich’in ardından 2. Sıradalar. Bu hafta içi Şampiyonlar Ligi mecarasında Leipzig karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Young Boys’da önemli bir eksik yok.

Leipzig’den Üst Üste Galibiyetler

Leipzig, Bundesliga’da üst üste galibiyetler alıyor. Union Berlin deplasmanında aldıkları galibiyetin ardından Augburg’u da 3 golle geçtiler. Bundesliga’da son 3 maçını kazanan Marco Rose’un ekibinde moraller yerinde. Şampiyonlar Ligi’nde G Grubunda mücadele edecek olan Leipzig’in gruptaki rakiplerinin Manchester City, Young Boys ve Kızılyıldız olduğunu belirtelim. Grubun ilk maçında Wankdorf’da konuk olacakları Young Boys karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Leipzig’de Dani Olmo, Willi Orban ve Amadou Haidara sakat olan isimler.

Young Boys – Leipzig Maç Bilgileri

Young Boys – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformu ve TV 8.5 kanalından Türkiye saati ile 19.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Slavko Vincic. Mücadele Wankdorf Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de Dani Olmo, Willi Orban ve Amadou Haidara sakat olan isimler.

Young Boys'un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: Anthony Racioppi, Noah Persson, Loris Benito, Mohamed Camara, Saidy Janko, Joel Monteiro, Sandro Lauper, Darian Males, Lukasz Lakomy, Meschack Elia, Cedric Itten

Leipzig'in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Yussuf Poulsen

İddaa Tahmini

Young Boys, İsviçre Ligi’nde geride kalan 5 haftada zirve takibini sürdürüyor. Geçen hafta Servette deplasmanında 1-0 kazanmayı başardılar. 5 maçta 11 puan topladılar ve Zürich’in ardından 2. Sıradalar. Leipzig ise Bundesliga’da üst üste galibiyetler alıyor. Geçen hafta Augsburg karşısında 3 golle kazandılar. Hücumda üretken olan Leipzig, skor katkısı almakta hiç zorluk çekmiyor. Olmo sezona çok iyi girdi. Wankdorf’da Leipzig favori. Young Boys’u mağlup ederek 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.92

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 2.26

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig gruba 3 puan ile başladı. Young Boys’u deplasmanda 3-1 mağlup ettiler.