Atletico Madrid Real Madrid İddaa Tahmini 24.09.2023 

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Lider Real Madrid deplasmanda, Atletico Madrid’in konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 22.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Atletico Madrid ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Atletico Madrid kazanır 2.78, beraberlik 3.45, Real Madrid kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde 2.5 ÜST tercihine 20.00 oran verilmekte. Yüksek oranlarla kazanmak için Bets10 sitesini takip edin !

Atletico Madrid’de Dramatik Son

Atletico Madrid hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 1 puan ile başladı. Grubun ilk maçında Lazio deplasmanına konuk olan Diego Simeone’nin ekibi son saniyede yediği golle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Kaleci Ivan Provedel’den yedikleri golle dramatik bir son yaşadılar. La Liga’da ise geçen hafta sonu Mestalla’da Valencia karşısında 3-0 kaybeden Atletico Madrid, sezonun ilk mağlubiyetini almıştı. Atletico Madrid’de moraller bozuk. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Çağlar Söyüncü, Rodrigo De Paul, Memphis Depay, Vitolo ve Pablo Barrios sakat olan isimler.

Real Madrid Moralli

Real Madrid’de moraller yerinde. Şampiyonlar Ligi ve La Liga olmak üzere üst üste galibiyetler alan Real Madrid, La Liga’da liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Bernabeu’da konuk ettikleri Real Socieda’ı 1-0 geriye düştükleri maçta 2-1 mağlup ettiler. Üst üste 5 maçtır kazanan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri liderliğini sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi’nde hafta içi Union Berlin engelini de tek golle geçerek 3 puanı kaptılar. Bu hafta Madrid derbisinde Atletico Madrid’e konuk olacak Real Madrid’de Vinicius Junior, Eder Militao, Thiabaut Courtois ve Arda Güler sakat olan isimler.

Atletico Madrid – Real Madrid Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Çağlar Söyüncü, Rodrigo De Paul, Memphis Depay, Vitolo ve Pablo Barrios sakat olan isimler. Real Madrid’de Vinicius Junior, Eder Militao, Thiabaut Courtois ve Arda Güler sakat olan isimler.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Aurelin Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Rodrygo, Joselu

İddaa Tahmini

Atletico Madrid geçen hafta Mestalla’dan puansız ayrıldı. Valencia deplasmanında 3-0 kaybettiler ve bu sezonun ilk yenilisini aldılar. Valencia karşısında beklenmedik bir yenilgi alan Atletico Madrid, bu hafta derbide Real Marid’i konuk edecek. Real Madrid ise moralli. La Ligada 5 maçtır kazanan Real Madrid lider konumda. Geçen hafta Real Sociedad karşısında da kazanarak galibiyet serisini ve liderliğini devam ettirdiler. Hafta içi ise Union Berlin’i tek golle geçen Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’ne 3 puan ile giriş yaptı. Madrid derbisinde bol gol bekliyorum. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.75

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. Derbide Atletico Madrid’e 3-1 kaybettiler.