İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Aston Villa İddaa Tahmini 24.09.2023 

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Aston Villa deplasmanda, Chelsea’nin konuğu olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Chelsea ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 1.92, beraberlik 3.90, Aston Villa kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.

Chelsea Galibiyet Arıyor 

Chelsea’de galibiyet hasreti devam ediyor. Maurico Pochettino’nun ekibi geçen hafta Vitality’de konuk olduğu Bournemouth ile golsüz berabere kaldı. Milli maç arasına ise Nottingham Forest mağlubiyet ile giren Chelsea’de moraller bozuk. Premier Lig’de son 3 maçını da kazanamayan Chelsea’nin bu sezon sadece 1 galibiyeti var. Bu hafta sonu ise Stamford Bridge’de Aston Villa’yı konuk edecekler. Chelsea’yi son derece zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Wesley Fofana, Romeo Lavia, Christopher Nkunku ve Benoit Badiashille sakat olan isimler. 

Aston Villa’dan Sürpriz Yenilgi 

Aston Villa, hafta İçi UEFA Konferans Ligi’nde sürpriz bir yenilgi aldı. Polonya ekibi Legia Warszawa’ya deplasmanda 3-2 kaybettiler. Konferans Ligi’ne puansız başlayan Unai Emery’nin öğrencileri geçen hafta ise Premier Lig’de Crystal Palace’ı 3-1 ile geçmişti. Villa Park’da 1-0 geriye düştükleri maçtan 3 puan çıkartmayı başardılar. Bu hafta sonu ise Stamford Bridge’de Chelsea’nin konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Emiliano Buendia, Jacob Ramsey ve Bertrand Traore’nin sakatlıkları sürüyor. 

Chelsea – Aston Villa Maç Bilgileri

Chelsea – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Wesley Fofana, Romeo Lavia, Christopher Nkunku ve Benoit Badiashille sakat olan isimler. Aston Villa’da Emiliano Buendia, Jacob Ramsey ve Bertrand Traore’nin sakatlıkları sürüyor. 

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Malo Gusto, Axel Disasi, Thiago Silva, Levi Colwill, Ben Chilwell, Enzo Fernandez, Conor Gallagher, Raheem Sterling, Carney Chukwuemeka, Nicolas Jackson

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Chelsea bu sezon yine vasat bir performans gösteriyor. Geride kalan 5 haftada sadece 1 galibiyet alabildiler. Geçen hafta Vitality’de Bournemouth karşısında da puan kaybeden Chelsea, rakibi ile golsüz berabere kaldı. Aston Villa ise geçen hafta Villa Park’da Crystal Palace’ı 3 golle geçti. 1-0 geriye düştükleri maçı 3-1 kazandılar. Gol yollarında üretken bir Aston Villa var. Bu hafta Chelsea’yi zorlayacalarını düşünüyorum. Gollü bir maç olur. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea yine puan kaybetti. İç sahada konuk ettikleri Aston Villa’ya 1-0 mağlup oldular.