Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Freiburg İddaa Tahmini 24.09.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 24 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’d naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Freiburg karşı karşıya gelecek.

Deutsche Bank Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Eintracht Frankfurt galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.56, Freiburg galibiyetine ise 3.37 oran belirlemiş durumda.

Eintracht Frankfurt Lige Galibiyetle Dönüyor

Dino Toppmöller ve öğrencilerinin iki kulvarda namağlup yürüyüşü devam ediyor. Yeni sezona teknik adam değişikliğiyle başlayan Eintracht Frankfurt, maç kazanmakta zorlanmasına karşın, mağlubiyete yer vermedi. Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında Darmstadt 98’e karşı alınan galibiyetin ardından Mainz 05, Köln ve Bochum karşısında berabere kaldılar. Milli ara dönüşü Bochum ile 1-1 berabere kalan Frankfurt, UEFA Konferans Ligi macerasına ise Aberdeen karşısında 2-1’lik galibiyetle başladı. İki kulvarda birden çıktığı tüm maçlarda skor üretmeyi başaran ev sahibi, kalesini ise sadece 1 kez gole kapatabildi. Galibiyet yolunda savunma zafiyetleri en büyük engeli oluştururken, Konferans Ligi’nde kazanan Frankfurt, güven tazelemeyi başardı. Bu hafta iç sahada Freiburg’a karşı yenilmezlik serisini galibiyetle taçlandırmak istiyorlar.

Freiburg Lige Moralli Dönüyor

Almanya Bundesliga’da 2 haftadır mağlubiyetlere çözüm bulamayan Freiburg, UEFA Avrupa Ligi’nde kazandı. Konuk olduğu Olympiakos deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönen Christian Streich’in öğrencileri, 5. resmi maçında 3. galibiyetine imza attı. Almanya Bundesliga’da sezona harika bir başlangıç yapan konuk ekip, ilk 2 haftada Hoffenheim ve Werder Bremen’i mağlup etmeyi başarmıştı. İlk yenilgisini Stuttgart deplasmanında 5-0’lık skorla yaşayan Freiburg, milli ara dönüşünde ise mağlubiyetlerine devam etti. Dortmund karşısında 10 kişi kalan ve 4-2’lik mağlubiyetten kurtulamayan konuk ekip, ligde yaşanan zor günlerden Avrupa galibiyetiyle çıktı. Avrupa dönüşünde Frankfurt deplasmanına konuk olacak olan Streich’in öğrencileri, galibiyetlerine ligde devam etmek istiyor.

Frankfurt – Freiburg Maç Bilgileri

Frankfurt – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Kristijan Jakic, Sebastian Rode ve Lucas Alario’nun sakatlıkları devam ediyor. Freiburg’da ise Nicolas Höfler kırmızı kart cezalısı. Christian Günter ve Michael Gregoritsch’in sakatlıkları devam ediyor.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, William Pacho, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Aurelio Buta, Randal Kolo.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Kiliann Sildillia, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Merlin Röhl, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Noah Weisshaupt.

İddaa Tahmini

Ligde puan kayıpları yaşayan taraflar, teselli Konferans Ligi ve Avrupa Ligi’nde buldu. Lige moralli dönen Frankfurt ile Freiburg’un karşı karşıya geleceği mücadelede, iki takımında 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’ya yorgun dönen taraflar, mücadelede skor üretemedi. İki takımda 90 dakika sonunda golsüz beraberlikle haftayı noktaladı.