İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli İnter İddaa Tahmini 24.09.2023

24 Eylül Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nde 5. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk maçında Empoli ile İnter karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 13:30’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Empoli galibiyetine 8.00, beraberliğe 5.35, İnter galibiyetine ise 1.37 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Zayıf Halka Empoli

Empoli’de yeni sezon tam anlamıyla kabusa dönüştü. İlk 4 hafta sona erdiğinde Paolo Zanetti ve öğrencileri, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Milli ara öncesi ilk 3 haftada Hellas Verona, Monza ve Juventus’a karşı skor dahi üretemeden mağlup olan ev sahibi, milli ara dönüşünde ise konuk olduğu Roma deplasmanından 7-0’lık hezimetle döndü. 4 haftadır skor dahi üretmeyi başaramayan Empoli, kalesinde ise tam 12 gole engel olamadı. Teknik adam Paolo Zanetti’nin tahttı fazlasıyla sallanırken, bu hafta iç sahada ligin lideri İnter’i konuk edecekler. Ligin en zayıf halkası, milli ara dönüşünde sergilediği kötü performansla birlikte, güven vermemeye devam etti.

İnter Liderliği Bırakmadı

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun ilk 4 haftası geride kalırken, İnter rüzgarının estiğini söyleyebiliriz. Şampiyonluk için iddialı bir kadro kuran konuk ekip, ilk 4 haftada puan kaybına yer vermedi. Milli araya kadar Milan ile birlikte ligin en iyi performansını sergileyen İnter, milli ara dönüşünde Milano derbisi kazanarak, liderlik koltuğuna tek başına oturdu. İlk 3 haftada Monza, Cagliari ve Fiorentina’yı farklı skorlarla mağlup etmeyi başaran konuk ekip, milli ara dönüşü ise iç sahada 5-1’lik galibiyete imza attı. Derbi performansıyla göz dolduran İnter, hafta içi fikstüründe ise Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterirken, D Grubu’nun ilk haftasında Real Sociedad ile 1-1 berabere kaldı. Deplasmandan 1 puanla dönen İnter, galibiyetlerine Serie A Ligi sahnesinde devam etmek ve liderlik koltuğunu korumak istiyor.

Empoli – İnter Maç Bilgileri

Empoli – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de bu hafta tek eksik sakatlığı devam eden Elia Caprile. İnter’de ise Juan Cuadrado ve Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Kristjan Asllani, Joaquin Correa, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Marko Arnautovic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 4 haftada aldığı galibiyetler ve aynı zamanda sergilediği savunma ve hücum performansıyla damga vuran İnter, güven vermeyi başardı. Ligin en formda takımı, en alt sıradaki Empoli karşısında rahat galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.68

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.93

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Federico Dimarco’nun deplasmanda attığı tek gol, İnter’i galibiyete taşıdı. Konuk ekip Empoli karşısında zorlanırken, galibiyetten vazgeçmedi.