İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Cagliari Maç Tahmini 24.09.2023

24 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Atalanta ile Cagliari karşı karşıya gelecek.

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.40, beraberliğe 5.00, Cagliari galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Atalanta Lige Galibiyetle Dönüyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Atalanta, milli ara dönüşü iç saha galibiyetlerine ve deplasman mağlubiyetlerine devam etti. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri 4 haftadan 6 puan topladı. Geçtiğimiz hafta Fiorentina deplasmanına konuk olan Atalanta, karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılırken, Frosinone’ye karşı aldığı dış saha mağlubiyetinin ardından, deplasmanda puan kayıplarına devam etti. 4 hafta sonunda rakip fileleri 8 kez havalandırmayı başaran Atalanta, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Ligde yaşanan mağlubiyetin ardından Avrupa sahnesine çıkan ev sahibi, Rakow karşısında 2-0’lık skorla iç saha galibiyetlerine devam etti. Avrupa’dan moralli dönen Atalanta, Cagliari karşısında iç saha galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Cagliari Gol Yollarında Etkisiz

Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 4 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Henüz galibiyetle tanışmayan ligin yeni temsilcisinde, teknik adam Claudio Ranieri’nin performansı, kısa sürede eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Serie A Ligi seviyesine adapte olmakta zorlanan konuk ekip, ilk 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Torino ve Udinese karşısında berabere kalan Cagliari, İnter ve Bologna karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Toplamda rakip fileleri 1 kez havalandırabilen konuk ekip, çıktığı 4 maçın 3’ünde skor dahi üretemedi. Ligin en formsuz takımları arasında yer alan Cagliari, sergilediği hücum performansıyla, galibiyetten çok uzakta. İç sahada tüm maçlarını kazanan Atalanta karşısında işleri oldukça zor.

Atalanta – Cagliari Maç Bilgileri

Atalanta – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında  Gianluca Scamacca’nın sakatlığı devam ediyor. Cagliari’de ise Marco Mancosu, Gianluca Lapadula ve Elio Capradossi’nin sakatlıkları devam ediyor. Mateusz Wieteska ise kırmızı kart cezalısı.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Rafael Toloi, Giorgio Scalvini, Berat Djimsiti, Ederson, Matteo Ruggeri, Mitchel Bakker, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Sead Kolasinac, Ademola Lookman.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Edoardo Goldaniga, Alessandro Di Pardo, Giorgio Altare, Dalbert Henrique, Matteo Lovato, Razvan Marin, Joao Pedro, Alessandro Deiola, Gaston Pereiro, Alberto Grassi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ne galibiyetle dönen Atalanta, teselliyi Avrupa sahnesinde buldu. Ligde yeniden yükselişe geçmek isteyen Atalanta, zor günler geçiren Cagliari karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.81

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atlanta bu hafta beklediğimiz rahat galibiyeti Cagliari’den almayı başardı. Ev sahibi gol yemediği mücadelede, Lookman ve Mario Pasalic’in golleriyle galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.