Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Heidenheim İddaa Tahmini 24.09.2023

İddaa fikstüründe 24 Eylül Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga‘nın 5. hafta mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Heidenheim karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak.

intobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.25, beraberliğe 6.71, Heidenheim galibiyetine ise 11.05 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.09, beraberliğe 5.79, konuk ekibe ise 8.99 oran veriyor.

Bayer Leverkusen Doludizgin

Almanya Bundesliga’da yeni sezonun en iyi performansını sergileyen Bayer Leverkusen, galibiyetlerine UEFA Avrupa Ligi’nde devam etti. Xabi Alonso yönetiminde sezona harika bir giriş yapan ev sahibi, ilk 4 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. İlk 3 hafta Leipzig, Gladbach ve Darmstadt 98 karşısında kazanan Bayer Leverkusen, milli ara dönüşünde ise son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. İlk puan kaybını yaşamasına karşın, son şampiyon karşısında deplasmanda 2 kez geriden gelmeyi başardıklarını söyleyelim. Liderliğini averaj farkıyla sürdüren ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise açılışı Hacken galibiyetiyle yaptı. Liderliğin favorisi olarak gösterilen Bayer Leverkusen, 4-0’lık galibiyetle açılışı yaptı. Mücadeleye Amine Adli, Victor Okoh Boniface ve Florian Wirtz 1er gol ve 1’er asistle damga vurmayı başardı.

Heidenheim Aradan 3 Puanla Döndü

Almanya Bundesliga’ya yeni yükselen Heidenheim cephesinde son haftaya Eren Sami Dinkçi, Tim Kleindienst ve Jan-Niklas Beste 3’lüsü damga vururken, bütün gol yükünü sırtlanarak Werder Bremen karşısında 4-2’lik galibiyeti getirdi. Sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdıran Heidenheim, milli ara öncesi ligde iyi bir performans sergilemeyi başaramamış ve ilk 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilmişti. Wolfsburg, Hoffenheim mağlubiyetleri ve Dortmund beraberliğinin ardından galibiyet hasretine son vermeyi başaran  Frank Schmidt’in öğrencileri, bu hafta ise liderlik koltuğunda oturan Bayer Leverkusen’e deplasmanda konuk olacak. Son hafta kazanmasına karşın, konuk ekibin deplasmanda işi oldukça zor.

Bayer Leverkusen – Heidenheim Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Heidenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de bu hafta Fosu-Mensah, Noah Mbamba, Arthur ve Patrik Schick’in sakatlıkları devam ediyor. Heidenheim takımında ise Elidon Qenaj, Marnon Busch ve Jonas Föhrenbach’ın sakatlıkları bulunuyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Piero Hincapie, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Jonas Hofmann, Moussa Diaby, Granit Xhaka, Jeremie Frimpong, Nadiem Amiri, Victor Boniface.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Thomas Keller, Norman Theuerkauf, Patrick Mainka, Patrick Mainka, Lennard Maloney, Kevin Sessa, Jan Schöppner, Florain Pick, Adrian Beck, Tim Kleindienst.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 4 haftaya damga vuran Bayer Leverkusen, galibiyetlerine Avrupa sahnesinde devam etti. Heidenheim ise kötü başlangıcın ardından, son 2 haftada toparlanmayı bildi. İki formda takımında, 5. haftada karşılıklı gollere imza atacağı fikrindeyiz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Bayer Leverkusen çok rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi 4 golle kazanırken, Heidenheim ise 1 gol buldu. Kazananları tebrik ederiz.