sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 24.09.2023

24 Eylül Pazar günü fikstüründe yer alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Bayer Leverkusen – Heidenheim: KGVAR, 1.34 (iddaa) – 1.56 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 24 Eylül Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga’nın 5. hafta mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Heidenheim karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Almanya Bundesliga’da yeni sezonun en iyi performansını sergileyen Bayer Leverkusen, galibiyetlerine UEFA Avrupa Ligi’nde devam etti. Xabi Alonso yönetiminde sezona harika bir giriş yapan ev sahibi, ilk 4 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. İlk 3 hafta Leipzig, Gladbach ve Darmstadt 98 karşısında kazanan Bayer Leverkusen, milli ara dönüşünde ise son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. İlk puan kaybını yaşamasına karşın, son şampiyon karşısında deplasmanda 2 kez geriden gelmeyi başardıklarını söyleyelim. Liderliğini averaj farkıyla sürdüren ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise açılışı Hacken galibiyetiyle yaptı. Liderliğin favorisi olarak gösterilen Bayer Leverkusen, 4-0’lık galibiyetle açılışı yaptı. Mücadeleye Amine Adli, Victor Okoh Boniface ve Florian Wirtz 1er gol ve 1’er asistle damga vurmayı başardı. Almanya Bundesliga’ya yeni yükselen Heidenheim cephesinde son haftaya Eren Sami Dinkçi, Tim Kleindienst ve Jan-Niklas Beste 3’lüsü damga vururken, bütün gol yükünü sırtlanarak Werder Bremen karşısında 4-2’lik galibiyeti getirdi. Sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdıran Heidenheim, milli ara öncesi ligde iyi bir performans sergilemeyi başaramamış ve ilk 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilmişti. Wolfsburg, Hoffenheim mağlubiyetleri ve Dortmund beraberliğinin ardından galibiyet hasretine son vermeyi başaran  Frank Schmidt’in öğrencileri, bu hafta ise liderlik koltuğunda oturan Bayer Leverkusen’e deplasmanda konuk olacak. Son hafta kazanmasına karşın, konuk ekibin deplasmanda işi oldukça zor. Almanya Bundesliga’da ilk 4 haftaya damga vuran Bayer Leverkusen, galibiyetlerine Avrupa sahnesinde devam etti. Heidenheim ise kötü başlangıcın ardından, son 2 haftada toparlanmayı bildi. İki formda takımında, 5. haftada karşılıklı gollere imza atacağı fikrindeyiz.

Bologna – Napoli: MS 2, 1.75 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; Bologna iç sahada Napoli’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 5. hafta mücadelesi, 24 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 4 hafta geride kalırken, Bologna 1 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyete imza attı ve yoluna 5 puanla devam ediyor. İlk hafta Milan’a kaarşı iç sahada 2-0’lık yenilgiden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, ardından sonraki 3 haftada namağlup bir performans sergiledi. Sezonun açılışını iyi yapamasa da, Thiago Motta ve öğrencilerinin kısa sürede toparlandığını söyleyelim. Juventus beraberliği toparlanmanın sinyalleri verirken, ev sahibi son 2 haftayı 4 puanla geride bıraktı. Milli ara öncesi ilk galibiyetini Cagliari’ye karşı alan Bologna, milli ara dönüşünde ise konuk olduğu Hellas Verone deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Çıktığı 4 maçın 3’ünde 2.5 gol barajı aşılmayan ev sahibi, skor üretmekte zorlanırken, rakiplerine ise kolay gol şansı vermedi. İtalya Sere A Ligi’nde sezona şampiyon başlayan Napoli, henüz 6. dakikada 1-0 geriye düştüğü Frosinone karşısında geri dönmeyi bildi ve sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. 33 yıl sonra şampiyonluğu getiren teknik adam Luciano Spalletti yeni sezonda görevden ayrılırken, yerine Rudi Garcai geldi. Galibiyetlerine Sassuolo karşısında 2-0’lık skorla devam eden ekipte, seri milli ara öncesi alınan Lazio mağlubiyetiyle sona erdi. Milli ara dönüşünde ise geçtiğimiz hafta Genoa ile deplasmanda 2-2 berabere kaldılar. Son 2 haftada puan kayıplarına çare bulamayan Napoli, 2 maçlık aranın ardından ilk galibiyetini UEFA Şampiyonlar Ligi’nde aldı ve geçtiğimiz hafta konuk olduğu Braga deplasmanından 2-1’lik galibiyetle döndü. Kısa sürede toparlanmayı başaran Napoli, Şampiyonlar Ligi’nin ardından İtalya Serie A Ligi’nde kazanmak istiyor. Şampiyonlar Ligi zaferi Napoli’de moralleri yerine getirdi. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, ilk 2 haftadaki etkisine geri dönmeyi başaracak ve bu hafta konuk olacağı Bologna deplasmanından galibiyetle ayrılacaktır.

PSG – Marsilya: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; PSG taraftarı önünde ezeli rakibi Marsilya’yı konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 6. hafta mücadelesi, 24 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Dev maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 4. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, yeni sezonun ilk 4 haftasını 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Yenilenen hücum hattıyla ilk haftalarda istediği etkiyi gösteremeyen ev sahibi, milli ara dönüşünde ise iç sahada Nice’a karşı 3-2’lik skorla kaybetti. İlk 5 hafta performansının ardından sezon başında göreve gelen Luis Enrique’nin performansı tartışma yaratırken, tecrübeli teknik adam Şampiyonlar Ligi galibiyetiyle, eleştirilere son verdi. Devler sahnesinde Dortmund karşısına çıkan PSG, iç sahada 2-0’lık galibiyete imza attı. Son yıllarda gözünü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna diken ancak bunu bir türlü başaramayan ev sahibi, yeni sezonda devler sahnesine iyi bir başlangıç yaptı. Lige moralli dönen PSG, Marsilya derbisini kazanarak, etkisini lige taşımak istiyor. Marsilya’da teknik adam değişikliği yaşandı. Yeni sezona UEFA Şampiyonlar Ligi’ne erken veda eden konuk ekipte, bu kötü sonucun ardından teknik adam Marcelino’nun tahtı sallanmaya başlamıştı. Fransa Ligue 1’in ilk 5 haftasındaki namağlup performans, görevde kalması için yeterli olmadı. İlk 5 haftayı 3 beraberlik, 2 galibiyetle geride bırakan ekipte, Nantes ve Toulouse beraberliklerinin ardından, teknik adam değişikliği yaşandı. Göreve Jacques Abardonado’yu getiren Marsilya, ilk sınavını UEFA Avrupa Ligi’nde verirken, konuk olduğu Ajax deplasmanından 3-3’lük beraberlikle döndü. Son 3 maçında beraberliklerden kurtulmayı başaramayan Marsilya, maç kaybetmemesine rağmen, istediği etkiyi gösteremedi. Bu hafta PSG derbisini kazanarak, yükselişe geçmek istiyorlar. Fransa Ligue 1’e mağlubiyetle dönen PSG, Şampiyonlar Ligi’nde kazanarak güven tazeledi. Devler sahnesinde sezona son derece iyi bir başlangıç yapan PSG, galibiyetlerine ezeli rakibi Marsilya karşısında devam edecek ve ligde kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.37

Bets10 Bahis Oranı: 5.07