İddaa Tahminleri ve Analizleri

Preussen Münster Bayern Münih Maç Tahmini 26.09.2023

Preussen Münster ile Bayern Münih, Almanya DFB Kupası 1.Tur kapsamında karşı karşıya gelecek. 26 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadeleyi, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Betelli, Preussen Münster kazanır seçeneğine 67.00, beraberliğe 15.00, Bayern Münih kazanır seçeneğine ise 1.04 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 4.5 Üst 2.01, 4.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Preussen Münster Sürpriz Arayacak

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan 3. Lig temsilcisi Preussen Münster, Almanya DFB Kupası kapsamında Bayern Münih karşısına çıkacak. Bundesliga’da son 11 yılın şampiyonu ile eşleşen ev sahibinin, kupa serüvenine devam edebilmesi oldukça güç. Kupa kapsamında bu sezon Borussia Münster ve Cheruskia Laggenbeck’a karşı oldukça rahat galibiyetler alan ekip, ligde ise aynı etkiyi gösteremedi. Almanya 3. Ligi’nde ilk7 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Preussen Münster, son 2 haftadan 4 puan çıkardı. Sandhausen galibiyetinin ardından, iç sahada Lubeck ile berabere kaldılar. Son haftalarda yükselişe geçmeye başlayan ekip, Bayern Münih karşısında sürpriz arayacak.

Bayern Münih 7 Golle Kazandı

Almanya Bundesliga’da son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih, yeni sezonda namağlup bir performans sergiliyor. Ligde ilk 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Tuchel’in öğrencileri, Bayer Leverkusen karşısında kaçırdığı galibiyetin ardından, Şampiyonlar Ligi dönüşünde Bochum engelini harika bir galibiyetle geçti. Manchester United’a karşı iç sahada alınan 4-3’lük galibiyetin ardından, iç sahada konuk ettikleri Bochum karşısında tam 7-0’lık müthiş bir galibiyete imza attı. Tuchel yönetiminde yeni sezona harika bir başlangıç yapan Bayern Münih, yeni transferlerin takıma adapte olmasıyla birlikte, yükselişe geçti. DFB Kupası’nda şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen konuk ekip, 3. Lig temsilcisi karşısına çıkacak.

Preussen Münster – Bayern Münih Maç Bilgileri

Preussen Münster – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Preussen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemi bir eksik bulunmuyor.

Preussen Münster’in 11’i Belli mi?

Preussen Münster’in muhtemel kadrosu: Maximilian Niehues, Benjamin Böckle, Niko Koulis, Thomas Kok, Kankam Kyerewaa, Rico Preissinger, Sebastian Mrowca, Luca Bazzoli, Alexander Hahn, Joel Grodowski, Malik Batmaz.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Joao Cancelo, Min-jae Kim, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Harry Kane, Thomas Müller.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi’dne yoluna namağlup devam eden Bayern Münih, son 2 maçından galip ayrıldı. Hafta sonu lige 7 gollü galibiyetle damga vuran konuk ekip, çok formda. Bayern Münih’in bu hafta 3. Lig temsilcisi karşısında, 4.5 gol barajını tek başına zorlanmadan aşacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 4.5 ÜST, Oran 1.73

Betelli Oranı: 4.5 ÜST, Oran 2.01

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih galibiyetlerine Almanya DFB Kupası’nda devam etti. Konuk ekip 4 golle rakibine üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde gole izin vermedi. Konuk ekibin en az 5 golle kazanacağını düşünüyorduk ve yanıldık.