İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cagliari Milan İddaa Tahmini 27.09.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 27 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cagliari ile Milan karşı karşıya gelecek.

intobet, Cagliari galibiyetine 4.90, beraberliğe 3.95, Milan galibiyetine ise 1.72 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.87, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Cagliari’de Kabus Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta Atalanta deplasmanına konuk olan Cagliari cephesinde, hem puan kayıpları hem de gol hasreti devam etti. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan ev sahibi, Claudio Ranieri yönetiminde zor günler geçiriyor. İlk 5 haftanın tamamında puan kaybeden Cagliari, 3 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza attı. Kalesini tam 6 gole kapatamayan ev sahibi, rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebildi. Son 180 dakikada skor üretmeyi başaramayan Ranieri’nin öğrencileri, Empoli ile birlikte ilk 5 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alıyor. Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Cagliari, bu hafta taraftarı önünde Milan’ı konuk edecek.

Milan Güven Tazeledi

İtalya Serie A Ligi’nin 5. haftasında Hellas Verona’yı evinde ağırlayan Milan, Rafael Leao’nın henüz 6. dakikada attığı şık golle 1-0’lık galibiyete imza attı. Ligde kazanmaya devam eden Milan, yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam ediyor. İlk 4 haftanın İnter ile birlikte en iyi performansını sergileyen ve ligde 4’te 4 yapmayı başaran Pioli’nin öğrencileri, Milano derbisinde 5-1’lik skorla sezonun ilk mağlubiyetini yaşarken, yoluna liderin ardından ligin en iyi performansını sergileyen taraf olarak devam ediyor. Milano derbisinde yaşanan hezimetin ardından, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde açılışı Newcastle United karşısında golsüz beraberlikle yaptılar. Lige yorgun dönmesine rağmen kazanan Milan, Hellas Verona galibiyetiyle güven tazeledi. Konuk ekip son 10 maçta Cagliari’ye karşı mağlup olmadı.

Cagliari – Milan Maç Bilgileri

Cagliari – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sardegna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cagliari cephesinde Marco Mancosu, Elio Capradossi ve Gianluca Lapadula’nın sakatlıkları devam ediyor. Milan’da ise Rade Krunic, Pierre Kalulu ve Mattia Caldara’nın sakatlığı devam ediyor.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Edoardo Goldaniga, Alessandro Di Pardo, Giorgio Altare, Dalbert Henrique, Matteo Lovato, Razvan Marin, Joao Pedro, Alessandro Deiola, Gaston Pereiro, Alberto Grassi.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Malick Thiaw, Theo Hernandez, De Ketelaere, Brahim Diaz, Simon Kjaer, Sandro Tonali, Pulisic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zirvenin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Milan, derbi mağlubiyetinin ardından aldığı galibiyetle, güven tazeledi. Ligde ilk 5 haftanın tamamında puan kaybeden Cagliari karşısında kazanmaya devam edeceklerdir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan kazanmaya devam ediyor. Deplasmanda Cagliari’ye karşı son derece üstün bir futbol sergileyen Milan, 3 puanı 3 golle aldı. Kazananları tebrik ederiz.