İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Sassuolo İddaa Tahmini 27.09.2023

İddaa fikstüründe 27 Eylül Çarşamba akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 6. hafta mücadelesinde, İnter ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak.

Bets10, İnter galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.35, Sassuolo galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.39, 2.5 Alt 2.98 oran kazandırıyor.

İnter Liderliği Bırakmıyor

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan İnter, yapabileceği en iyi sezon başlangıcını yaptı. Simone Inzaghi’nin öğrencileri, ilk 5 haftaya aldığı galibiyetlerle damga vururken, hem hücum hattında hem de savunmada harikalar yarattı. İlk 5 hafta sırasıyla Monza, Cagliari, Fiorentina, Milan ve Empoli karşısında kazanan ev sahibi rakip fileleri 14 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece Milano derbisinde 1 gole izin verdi. Derbi zaferinin ardından liderlik koltuğunda tek başına oturmaya devam eden İnter, geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönmesine rağmen, Empoli deplasmanında kazanmaya devam etti. Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında ise Real Sociedad deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndüklerini söyleyelim.

Sassuolo Moral Depoladı

İtalya Serie A Ligi’nin 5. haftası Juventus karşısında izlediğimiz Sassuolo, rakibinin savunma zafiyetlerini iyi değerlendirirken, karşılaşmadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Yeni sezonda 2. kez sahadan 3 puanla ayrılmayı başaran Alessio Dionisi’nin öğrencileri, geri kalan 3 haftada ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Yoluna 6 puanla devam eden Sassuolo, bu sezon Hellas Verona ve Juventus karşısında kazanırken, Atalanta, Napoli ve Frosinone karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. İlk 2 haftada skor üretemeyen konuk ekip, son 3 haftada ise rakip fileleri 9 kez havalandırmayı başardı. 5 hafta sonunda kalelerini ise 11 gole kapatamadıklarını söyleyelim. Lider İnter’e deplasmanda konuk olacak olan Sassuolo, Juventus galibiyetiyle moral bulsa da, ligin en formda takımına karşı zorlanacaktır.

İnter – Sassuolo Maç Bilgileri

İnter – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Marko Arnautovic, Juan Cuadrado ve Stefano Sensi’nin sakatlıkları devam ediyor. Sassuolo cephesinde ise Agustin Alvarez’in sakatlığı bulunuyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Kristjan Asllani, Joaquin Correa, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Marcus Thuram.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Matheus Henrique, Martin Erlic, Matías Viña, Nedim Bajrami, Daniel Boloca, Matheus, Pedro Obiang, Ruan, Andrea Pinamonti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftaya damga vuran İnter, liderlik koltuğunda oturuyor. Sassuolo ise geçtiğimiz hafta aldığı Juventus galibiyetiyle moral buldu. İki formda takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sassuolo deplasmanda lider İnter’i mağlup etti. Rakibine 2 gollü galibiyetiyle sezonun ilk mağlubiyetini yaşatan Sassuolo’da moraller yerinde. İnter ise sezonun ilk mağlubiyetini alırken, mücadelede skor katkısı vermeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.