Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Beşiktaş İddaa Tahmini 27.09.2023

Trendyol Süper Lig’de geçen hafta sürpriz bir yenilgi alan Adana Demirspor evinde, Beşiktaş’ı ağırlayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Adana Demirspor ile Beşiktaş takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Adana Demirspor galibiyetine 3.09, beraberlik tercihine 3.94, Beşiktaş galibiyetine ise 2.26 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde KGVAR ve 2.5 ÜST tercihinin 20.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Adana Demirspor’da Eksikler Çok 

Adana Demirspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Adana Demirspor, 8 kişi tamamladığı maçı 2-1 kaybetti. Sezonun ilk yenilgisini alan Patrick Kluivert’ın ekibinde moraller bozuk. Üstelik bu hafta Beşiktaş ile erteleme maçında karşı karşıya gelecekler ve 3 önemli eksikleri var. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da Kevin Rodrigues, Ertaç Özbir ve Benjamin Stambouli kart cezalısı. Statü gereği Mario Balotelli, Pepe Cisse ve Alber Zeneli’de forma giyemeyecek. 

Beşiktaş Evinde Kazandı 

Beşiktaş geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Kayserispor karşısında 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak moral buldu. Kayserispor karşısında zorlandılar ama kazanmayı bildiler. Aboubakar ve Chamberlain’in golleriyle 3 puanı alan Şenol Güneş’in ekibinde moraller yerinde. Bu hafta ise erteleme maçında Adana Demirspor’un konuğu olacaklar. Rakibini bu kadar eksik yakalamışken Beşiktaş’ın puan kaybı yaşayacağını sanmıyorum. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta statü gereği Gökhan İnler ve Eric Baily kadroda yok. Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuç ise sakat. 

Adana Demirspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Kevin Rodrigues, Ertaç Özbir ve Benjamin Stambouli kart cezalısı. Statü gereği Mario Balotelli, Pepe Cisse ve Alber Zeneli’de forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta statü gereği Gökhan İnler ve Eric Baily kadroda yok. Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuç ise sakat. 

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Goran Karacic, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Yusuf Erdoğan, Badou Ndiaye, Dorukhan Toköz, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Younes Belhanda, Mbaye Niang

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, geçen hafta sonu konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanından puansız ayrıldı. Rakibine 2-1 kaybettiler ve 8 kişi maçı tamamladılar. Beşiktaş ise geriye düştüğü maçta Kayserispor’u 2-1 mağlup etti. Aboubakar yine Beşiktaş’ı ipten aldı. Beşiktaş maçın favorisi ama savunmada güven vermiyorlar. Bu maçta gollere yöneleceğim. Hem Adana Demirspor’dan hem de Beşiktaş’tan gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.44

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor farklı kazandı. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’ı 4-2 mağlup ettiler.