İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Crystal Palace İddaa Tahmini 30.09.2023

İngiltere Premier Lig’de son 2 maçtır kazanamayan Crystal Palace deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Manchester United ile Crystal Palace zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Manchester United galibiyetinin 1.62, beraberlik tercihinin 4.35, Crystal Palace galibiyetinin ise 5.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester United Turu Geçti 

Manchester United bu hafta sonu Premier Lig’de Crystal Palace ile karşılaşacak. Hafta içi İngiltere Lig Kupası’nda Old Trafford’da Crystal Palace ile karşılaşan Erik ten Hag’ın ekibi mücadeleyi 3-0 kazanmıştı. Rahat bir galibiyet aldılar ve turu geçtiler. Bu kez ise Crystal Palace ile ligde karşılaşacaklar. Old Trafford’da Manchester United yine favori. Geçen hafta sonu Turf Moor’da Burnley’i tek golle 1-0 mağlup eden Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de 3. Galibiyetini aldı. Crystal Palace maçı öncesinde Manchester United’da Mason Mount, Amad Diallo, Sofyan Amrabat ve Luke Shaw sakat. Anthony ve Jason Sancho’nun ise kadro dışı bırakıldığını belirtelim.

Crystal Palace Sürpriz Peşinde 

Crystal Palace Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Selhurst Park’da konuk ettikleri Fulham ile golsüz berabere kaldılar. Bir önceki hafta sonu ise Villa Park’da Aston Villa’ya 3-1 kaybetmişlerdi. Son 2 maçta 5 puan bırakan Roy Hodgson’ın ekibinde moraller bozuk. Öte yandan hafta içi Old Trafford’da Manchester United ile Lig Kupası’nda karşı karşıya gelen Crystal Palace, rakibine 3-0 mağlup oldu ve kupa veda etti. Manchester United ile bu kez Premier Lig’de karşı karşıya gelecek olan Crystal Palace’da Matheus Franca, Jefferson LEerma ve Michael Olise’nin sakatlıkları sürüyor. 

Manchester United – Crystal Palace Maç Bilgileri

Manchester United – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Mason Mount, Amad Diallo, Sofyan Amrabat ve Luke Shaw sakat. Anthony ve Jason Sancho’nun ise kadro dışı bırakıldığını belirtelim. Crystal Palace’da Matheus Franca, Jefferson LEerma ve Michael Olise’nin sakatlıkları sürüyor. 

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

İddaa Tahmini

Crystal Palace son 2 haftadır kazanamıyor. Aston Villa ve Fulham maçlarından sadece 1 puan çıkartabildiler. Hafta içi ise Lig Kupası’nda Manchester United’a 3-0 kaybederek turnuvaya veda ettiler. Manchester United ise moralli. Burnley galibiyetinin ardından Lig Kupası’nda Crystal Palace’ı 3 golle geçtiler. Bu kez rakibi ile Premier Lig’de karşı karşıya geliyorlar. Kırmızı Şeytanlar bu maçı da kazanır ve Crystal Palace’ı bir kez daha mağlup eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United’da kötü gidişat devam etti. Old Trafford’da konuk ettikleri Crystal Palace’a 1-0 kaybettiler.