İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Luton Town Bahis Tahmini 30.09.2023

İngiltere Premier Lig’de henüz galibiyet almayı başaramayan Luton Town deplasmanda, Everton’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Connect sitesinden izleyebilirsiniz.

Everton ve Luton Town arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Everton kazanır 1.62, beraberlik 4.05, Luton Town kazanır ise 5.90 olarak açıklanmış.

Everton Favori Taraf 

Everton Premier Lig’de 5 maç aradan sonra galibiyet almayı başardı. Geçtiğimiz hafta sonu Brentford’a konuk olan Everton, rakibini 3-1 mağlup ederek dikkat çekti. Zorlu Brentford deplasmanından 3 puan ile dönen Sean Dyche’ın ekibinin bu sezon ilk kez galibiyet sevinci yaşadığını belirtelim. 5 maçlık kazanamama serisini de sona erdiren Everton, bu hafta Goodison Park’da Luton Town ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Everton’da Dele Ali ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları sürüyor. 

Luton Town’da Puan Kayıpları Sürüyor 

Luton Town Premier Lig’de puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafa sonu Kenilworth Road’da Wolverhampton’ı konuk eden Luton Town sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon oynadıkları 5 maçta da galibiyet alamayan Rop Edwards’ın ekibi ilk puanını geçtiğimiz hafta elde etti. Ligin zayıf takımlarından biri olarak gösterilen Luton Town’ın 5 maçta sadece 3 golü bulunuyor. Hücum anlamında da hiç güven vermiyorlar ve bu sezon Luton Town’ın bu performans ile lige tutunması zor gözüküyor. Everton maçı öncesinde Luton Town’da Jordan Clark ve Gabriel Osho’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Everton – Luton Town Maç Bilgileri

Everton – Luton Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Dele Ali ve Seamus Coleman’ın sakatlıkları sürüyor. Luton Town’da Jordan Clark ve Gabriel Osho’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Ashley Young, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Alex Iwobi, Abdoulaye Doucoure, Beto

Luton Town'un ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

İddaa Tahmini

Luton Town’un Premier Lig’de galibiyeti bulunmuyor. İlk puanını geçen hafta Wolverhampton karşısında aldılar. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Luton Town bu hafta Everton’a konuk olacak. Everton ise geçen hafta Brentford deplasmanında 3-1 kazandı. Sürpriz bir galibiyet alan Sean Dyche’ın ekibi bu sezon ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Everton’!dan bu hafta yine galibiyet bekliyorum. Son sıradaki Luton Town’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Luton Town sürpriz yaptı. Goodison Park’da Everton’ı 2-1 mağlup ettiler ve sezonun ilk galibiyetini aldılar.