İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Lazio İddaa Tahmini 30.09.2023

Milan ile Lazio, 30 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi‘nin derbi mücadelesine Giuseppe Meazza Stadı ev sahipliği yaparken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Milan galibiyetine 1.80, beraberliğe 3.70, Lazio galibiyetine ise 4.65 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine sunulan özel oran fırsatlarında, Milan Kazanır seçeneğini değerlendirerek 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Milan Lideri Yakaladı

Dev derbiye ev sahipliği yapacak olan Milan, liderin puan kaybettiği haftada kazanarak, yeniden İtalya Serie A Ligi’nde zirve koltuğunun ortakları arasında yer aldı. Sezona Pioli yönetiminde fırtına gibi bir başlangıç yapan Milan, Milano derbisine kadar ligde tüm maçlarını kazandı. 3’te 3 yapan ev sahibi, milli ara dönüşü İnter mağlubiyetiyle liderlik koltuğunu rakibine teslim etti. 5-1’lik deplasman mağlubiyetinin etkilerini üzerinden çabuk atmayı başaran ev sahibi, önce Hellas Verona ardından Cagliari karşısında kazanarak, yeniden liderlik koltuğunun ortağı olmayı başardı. Ligde galibiyetlerine kısa sürede geri dönmeyi başaran Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sezonu Newcastle United beraberliğiyle başladı. Son olarak Cagliari deplasmanından 3 puanı 3 golle almayı başaran ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde Lazio derbisine formda ve moralli çıkacak.

Lazio Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Lazio, 7 puanla 12. sırada yer alıyor. Geçen sezonu 2. sırada bitiren Lazio, Şampiyonlar Ligi için yeni sezonda iddialı bir kadro kurarken, sezona istediği başlangıcı yapamadı. Son maçta Torino’yu mağlup ederek toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, UEF Şampiyonlar Ligi’nde ise yeni sezona 1 puanla başladı. Atletico Madrid karşısında mağlubiyetten kaleci Provedel’in son dakika golüyle 1 puanı cebine koyan ve tarihi bir gole imza atan Lazio, geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde ise Torino’yu iç sahada 2-0’lık skorla mağlup etti. Yükselişe geçmek isteyen konuk ekip, bu hafta Milan deplasmanında boy gösterecek. Zorlu haftadan 3 puanla ayrılmak istiyorlar.

Milan – Lazio Maç Bilgileri

Milan – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Malick Thiaw, Theo Hernandez, De Ketelaere, Brahim Diaz, Simon Kjaer, Sandro Tonali, Pulisic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Luca Pellegrini, Felipe Anderson, Nicolò Rovella, Pedro, Daichi Kamada, Manuel Lazzari, Taty Castellanos, Pedro.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde lider İnter ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan Milan, iki kulvarda birden çıktığı 7 maçta sadece ezeli rakibi İnter’e karşı puan kaybetti. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve gözünü şampiyonluğa diken Milan, ezeli rakibi Lazio’ye karşı kazanarak, iddiasını sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan cephesinde Pulusic etkisi devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini sürdüren Milan, ezeli rakibi Lazio’ya 2 golle üstünlük kurdu ve 3 puanı cebine koydu. Kazananları tebrik ederiz.