Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Stuttgart Maç Tahmini 30.09.2023

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından 30 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Köln ile Stuttgart karşı karşıya gelecek.

Bets10, Köln galibiyetine 2.89, beraberliğe 3.71, Stuttgart galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.18 oran kazandırıyor.

Köln Zor Günlerden Geçiyor

Almanya Bundesliga’da yeni sezon Köln için puan kayıplarıyla devam ediyor. Üst üste alınan kötü sonuçlarla birlikte, geçen sezon takdir toplayan teknik adam Steffen Baumgart’ın tahtı sallanmaya başladı. Köln ilk 5 haftanın tamamında puan kaybederken, cebine sadece 1 puan koyabildi. Dortmund, Wolfsburg, Hoffenheim ve Werder Bremen karşısında üst üste mağlubiyetler yaşayan ev sahibi, sadece Frankfurt’a galibiyet şansı vermedi ve deplasmandan 1 puanla döndü. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başarmasına karşın, puan kayıplarından kurtulamayan Köln, savunmada yetersiz bir oyun sergiliyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Werder Bremen deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen Köln cephesinde, kabus devam ediyor.

Stuttgart Sezona Harika Başladı

Stuttgart,Almanya Bundesliga’da kazanmaya devam ediyor. İlk 5 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Sebastian Hoeness’in öğrencileri, yeni sezonda sadece Leipzig engeline takılırken, geri kalan 4 haftadan galip çıkmayı başardı. Konuk ekip yeni sezonda etkili hücum performansıyla dikkat çekerken, kazandığı tüm maçlarda rakibine en az 2 fark atmayı başardı. 5 hafta sonunda rakip fileleri tam 17 kez havalandıran Stuttgar,t kalesinde ise sadece 7 gole izin verdi. Son 3 haftada Freiburg, Mainz 05 ve Darmstadt 98’i mağlup etmeyi başaran konuk ekip, son olarak Darmstadt 98 karşısında galip geldi. Yıldız golcü Sehrou Guirassy ilk 5 haftada attığı 9 golle lige damgasını vururken, Stuttgart’ın takım olarak iyi hücum ettiğini ve skor üretmekte zorlanmadığını söyleyelim. Konuk ekip 3. sırada yer alırken, zirve takibine kayıpsız devam etmek istiyor.

Köln – Stuttgart Maç Bilgileri

Köln – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln takımında Florian Dietz, Mark Uth ve Jan Thielmann’ın sakatlıkları devam ediyor. Stuttgart cephesinde ise Josha Vagnoman ve Nikolas Nartey’in sakatlıkları devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Kristian Pedersen, Timo Hübers, Eric Martel, Davie Selke, Linton Maina, Jacob Christensen, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Lilian Egloff, Waldemar Anton, Woo-yeong Jeong, Atakan Karazor, Dan-Axel Zagadou, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Sehrou Guirassy.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Stuttgart, hem hücum performansıyla hem de 3 haftadır aldığı galibiyetlerle güven vermeyi başarırken, ligin en formda takımlarından birisi haline geldi. Stuttgart deplasmanda kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.08

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Deniz Undav’ın golleri, deplasmanda Stuttgart’ı galibiyete taşıdı. Konuk ekip gol yemeden 3 puanı cebine koyarken, Köln engelini 3 puanla geçerek, bizleri yanıltmadı.