sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 01.10.2023

1 Ekim Pazar günü fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon haline getirdik. Bol şanslar.

Darmstadt 98 – Werder Bremen: MS 2, 2.08 (iddaa) – 2.41 (Bets10) ; 1 Ekim Pazar günü Almanya Bundesliga’da 6. hafta heyecanı yaşanırken, Darmstadt 98 evinde Werder Bremen’i konuk edecek. Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da ilk 5 hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Darmstadt 98, 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle ligin zayıf halkaları arasında yer aldı. Lige yeni yükselen ev sahibi, Torsten Lieberknecht yönetiminde lige adapte olmakta zorlanıyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Stuttgart deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen ve kötü gidişatını sürdüren Darmstadt 98, 5 hafta sonunda kalesinde 16 gole engel olamazken, savunma performansıyla da ligin zayıf halkaları arasında yer aldı. Rakip fileleri ise sadece 6 kez havalandırdıklarını söyleyelim. Kötü gidişata son vermek isteyen ev sahibi, bu hafta Werder Bremen’i sahasında konuk ediyor. Rakibi Darmstadt 98 gibi Almanya Bundesliga’da yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Werder Bremen, son haftalarda ise rakibinin aksine yükselişe geçmeyi başardı. Son 2 iç saha maçından galip çıkmayı başaran konuk ekipte, deplasman kabusu ise devam ediyor. Taraftarı önünde konuk ettiği Mainz 05 ve Köln karşısında galip gelen Werder Bremen, deplasmanda ise önce Freiburg ardından Heidenheim’a karşı kaybetti. Son 3 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran konuk ekibin bu mücadelelerinde 2.5 gol barajının da aşıldığını belirtelim. Ole Werner ve öğrencileri, kalesini ise sadece Mainz 05 karşısında gole kapatabildi. Deplasmanda yaşadığı kötü gidişatı sonlandırmak isteyen Werder Bremen, ligin zayıf halkaları arasında yer alan Darmstadt 98’e deplasmanda konuk olacak. İç sahada 2’de 2 yapmayı başaran Werder Bremen, sezona kötü bir başlangıç yapmasının ardından yükselişe geçti. Darmstadt 98 ise henüz galibiyetle tanışmadı. Werder Bremen’in sezonun ilk deplasman galibiyetini Darmstadt 98 karşısında alacaktır.

Freiburg – Augsburg: 2.5 ÜST, 1.46 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 6. hafta heyecanı 1 Ekim Pazar günü devam ederken, Freiburg’un iç sahada rakibi Augsburg. Türkiye saati ile 18:30’daa başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Frankfurt deplasmanına konuk olan Freiburg, evine golsüz beraberlikle dönerken, üst üste mağlubiyetlerin ardından gelen 1 puanla moral buldu. Yeni sezonun ilk 2 haftasında Hoffenheim ve Werder Bremen karşısında kazanan Christian Streich’in öğrencileri, sonrasında önce Stuttgart ardından Dortmund’a karşı kaybetti. Ligin son haftalarında etkisiz kalan Freiburg, Avrupa macerasına ise galibiyetle başladı. A Grubu’nun ilk haftasında konuk oldukları Yunanistan deplasmanında Olympiakos engelini 3-2’lik galibiyetle geçmeyi başardı. Etkisini lige taşımak isteyen Freiburg, Frankfurt beraberliğiyle birlikte toparlanma sinyalleri verdi. Augsburg, Almanya Bundesliga’da yeni sezonun ilk galibiyetini aldı. Enrico Maassn ve öğrencileri, ilk 4 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alırken, kötü gidişata taraftarı önünde son verdi ve Mainz 05 karşısında galip gelmeyi başardı. 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete uzanan Augsburg, aynı zamanda 62. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etti. Toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, önceki 4 haftada ise 2 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza attı. 5 puanla yoluna devam eden Augsburg, bu hafta deplasmanda Freiburg’a karşı galibiyet arayacak. Bu sezon çıktıkları 5 maçın tamamında 2.5 gol barajının aşıldığını söyleyelim. Ev sahibinin 5 maçını 3’ünde, konuk ekibin ise 5 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşıldı. Bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan taraflar, son hafta iyi performanslar sergiledi. İki takımında savunmada hatalarına devam edeceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Bologna – Empoli: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 1 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 13:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 7. hafta mücadelesinde, Bologna ile Empoli karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin son 3 haftasında skor üretmeyi başaramayan Bologna, gol yollarında sergilediği kötü performansı savunma başarısıyla telafi ederken, son 5 haftada mağlubiyete yer vermedi. Sezonu açılışını Milan karşısında mağlubiyetle yapan ev sahibi, sonraki 5 haftayı 4 berberlik, 1 galibiyetle geride bıraktı. Sadece Cagliari karşısında kazanan ev sahibi, Juventus, Hellas Verona, Napoli ve Monza karşısında ise 1’er puanla yetindi. Son 3 haftada skor üretmeyi başaramayan ve kalesinde gole geçit vermeyen Bologna, yeni sezonda kolay maç kaybetmeyen bir takım kimliğine bürünse de, maç kazanmakta fazlasıyla zorlandı ve alt sırlardan kurtulamadı. İç sahada Empoli’yi konuk edecek olan Bologna, artık beraberliklere son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Empoli, yeni sezonu ilk galibiyetini teknik adam değişikliğinin ardından Salernitana’ya karşı aldı. Sezon Paolo Zanetti yönetiminde merhaba diyen konuk ekip, ilk 5 haftanın tamamında mağlup oldu ve ligin en alt sırasına demir attı. 5 maç sonunda skor dahi üretemeyen ve kalesinde tam 13 gol gören Empoli, geçtiğimiz hafta göreve Aurelio Andreazzoli’yi getirdi. Yeni hocasıyla taraftarı önünde Salernitana’yı konuk eden Empoli, bu sezonki ilklerini yaşadı diyebiliriz. İlk golünü atıp, ilk galibiyetini alan konuk ekibin, aynı zamanda bu sezon ilk kez kalesini gole kapattığını söyleyelim. Yeni hocasıyla galibiyetlerine devam etmek isteyen Empoli, hala yoluna düşme potasının içerisinde devam ederken, bu hafta Bologna’ya karşı galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 hafta geride kalırken, maç kazanmakta zorlanan Bologna ile Empoli karşı karşıya geliyor. Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan tarafların mücadelesinde, bu hafta karşılıklı golleri izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.94

Bets10 Bahis Oranı: 7.40