sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 01.10.2023

İtalya Serie A Ligi’nde heyecan devam ederken, 1 Ekim Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Roma  Frosinone: MS 1, 1.29 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 1 Ekim Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Roma ile Frosinone karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak karşılaşmayı, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi’nin son finalisti Roma, bu sezon İtalya Serie A Ligi’nde aradığı başarıyı ilk 6 haftada bulamadı. Avrupa Ligi gruplarına FC Sheriff deplasmanında galibiyetle başlayan Jose Mourinho ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 6 haftanın 5’inde puan kaybetti. Sadece iç sahada ligin en zayıf halkalarından Empoli’ye karşı 7-0’lık galibiyete imza atan ev sahibi, milli aradan galibiyetle dönerek umutlandı. Torino beraberliği ve Genoa mağlubiyetleriyle yeniden düşüşe geçen Roma, son olarak geçtiğimiz hafta konuk olduğu Genoa deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle döndü. Teknik adamın performansı eleştirilere neden olurken, Roma artık yeni transferleriyle yükselişe geçmek istiyor. Frosinone, İtalya Serie A Ligi’nin son 5 haftasında namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip, Eusebio Di Francesco önderliğinde ilk 6 haftadan 9 puan çıkardı. Yeni sezonda ilk ve tek mağlubiyetini son şampiyon Napoli karşısında açılış haftası yaşayan Frosinone,geri kalan 5 haftadan ise 3 beraberlik, 2 galibiyetle sahadan ayrıldı. Atalanta ve Sassuolo’ya karşı kazanan konuk ekip, Udinese, Salernitana ve Fiorentina ile berabere kaldı. Hafta içi fikstüründe Fiorentina ile 1-1 berabere kalarak seriyi sürdürmeyi başaran Frosinone, İtalya Serie A Ligi’nde kolay maç kaybetmeyeceğini bizlere bir kez daha gösterdi. İtalya Serie A Ligi’nin yeni sezonunda hayal kırıklığı yaşayan Roma, artık ligde yükselişe geçmek istiyor. Harika bir kadro kurmalarına rağmen, saha içinde henüz aradığı başarıyı bulamayan Roma, bu hafta puan kayıplarına dur diyecek ve evinde kazanacaktır.

Udinese  Genoa: MS 2, 2.77 (iddaa) – 3.20 (Bets10) ; 1 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 16.00’da S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Genoa karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Udinese, İtalya Serie A Ligi’nin zayıf halkaları arasında yer almaya devam ediyor. Andrea Sottil yönetiminde ilk 6 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, son olarak geçtiğimiz hafta Napoli’ye deplasmanda 4-1’lik skorla kaybetti. 3 mağlubiyet, 3 beraberliğe imza atan Udinese, Juventus, Fiorentina ve Napoli karşısında mağlubiyetlerden kurtulamazken, Salernitana, Frosinone ve Cagliari karşısında ise üst üste mağlubiyetler yaşadı. Kalesinde gördüğü 10 gole karşılık, rakip filelere sadece 2 kez havalandırabilen Udinese, aynı zamanda hem hücum hattı hem de savunma hattında ligin en zayıf performanslarından birini sergiledi. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftaya kadar zor günler geçiren Genoa, harika bir galibiyetle kötü gidişata son verdi. 3 haftalık galibiyet hasretiyle evinde Roma’yı konuk eden konuk ekip, ilk 5 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabilmişti. Son haftalarda yükselişe geçen Roma karşısında alınan 4-1’lik galibiyet, Genoa cephesinde moralleri yerine getirdi. Daha önce ilk 5 haftalık fikstürde sadece Lazio’ya karşı kazandıklarını söyleyelim. 6 haftanın 4’ünde rakiplerine karşı skor üretmeyi başaran konuk ekip, sadece Torino ve Lecce deplasmanlarında skor üretemedi. Bu hafta karşı karşıya geleceği Udinese’den sezon genelinde çok daha iyi bir performans sergileyen Genoa, galibiyetlerine deplasmanda devam etmek istiyor. Puan kayıpların Roma’ya karşı aldığı rahat galibiyetle son veren Genoa, bu sezonki en iyi performansını sergiledi ve toparlanma sinyalleri verdi. İlk 6 haftanın tamamında puan kaybeden ve ligin zayıf halkaları arasında yer alan Udinese karşısında, kazanmaya devam edeceklerdir.

Atalanta  Juventus: İY 0, 1.91 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini sürdüren Atalanta ile Juventus, 7. hafta kapsamında karşı karşıya gelecek. 1 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin hafta içi fikstüründe Hellas Verona deplasmanına konuk olan Atalanta, üst üste 2. lig galibiyetine imza atarken, gol yememe süresini ise Juventus derbisi öncesinde 180 dakikaya çıkardı. Fiorentina deplasmanından alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından, Cagliari ve Hellas Verona karşısında kazanarak güven tazeleyen Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, zirve takibini bırakmıyor. İlk 6 haftayı 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, taraftarı önünde bu sezon tüm maçlarını kazanırken, sadece deplasmanda mağlubiyet yaşadı. UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında da kazanmayı başaran Atalanta, iki kulvarda birden son hafta performanslarıyla güven vermeyi başardı. Lider ile arasında 3 puan fark bulunan ev sahibi, Juventus karşısında kazanmak istiyor. Yeni sezonda İtalya Serie A Ligi şampiyonluğu için iyi bir kadro kuran ve UEFA Konferans Ligi’nden aldığı men cezasının ardından rotasını tamamen lig şampiyonluğuna çeviren Juventus, ilk 6 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. 13 puanla ligin 3. sırasında kendisine yer bulan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, liderlik koltuğunun 2 puan gerisinde yer alıyor. Sadece Sassuolo deplasmanında 2 hafta önce 4-2’lik mağlubiyet yaşayan JUVE, geçtiğimiz hafta ligin namağlup takımlarından Lecce karşısında 1-0’lık galibiyete imza attı. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve attığı 12 gole karşılık kalesinde sadece 6 gole izin veren Juventus, bu hafta en yakın rakibi Atalanta’yı sahasında konuk edecek. Dusan Vlahovic ve Dusan Vlahovic ikilisi attıkları 4’er golle takımın gol anlamında en dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Atalanta ve Juventus, zirve takibini ilk 6 haftada bırakmadı. İki takımında bu hafta kazanarak, ligin yeni lideri olma şansı var. Ezeli rakiplerin bu kritik haftada kolay kolay hata yapmayacağını ve ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 6.82

Bets10 Bahis Oranı: 10.18