sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 01.10.2023

Fransa Ligue 1’in 7. haftası kapsamında 1 Ekim Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak düzenledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Nice  Brest: MS 1, 1.55 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Nice evinde Brest’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in lideri ve en yakın takipçisinin karşı karşıya geleceği mücadele, 1 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Yeni sezona Francesco Farioli yönetiminde hazırlanan Nice, ilk haftalarda galibiyet almakta zorlanırken, son 3 haftaya güçlü rakipleri karşısında aldığı galibiyetlerle damga vurdu. Namağlup performans grafiğiyle zirve takibini sürdüren Nice, ilk 3 haftada alınan Lille, Lyon ve Lorient beraberliklerinin ardından, sırasıyla Strasbourg, PSG ve Monaco’yu mağlup etmeyi başardı. Son şampiyon PSG’ye karşı deplasmanda alınan 3-2’lik galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta lider çıkan Monaco deplasmanından ise 1-0’lık galibiyetle döndüler. Liderlik koltuğunun 1 puan gerisinde yoluna devam eden Nice, bu hafta taraftarı önünde konun edeceği Brest karşısında kazanması halinde, Fransa Ligue 1’in yeni lideri olacak. Ev sahibi galibiyetlerine tam gaz devam etmek istiyor. Brest, Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftadan lider çıkmayı başardı. Enric Serge Roy önderliğinde tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birini yapan Brest için ilk 6 haftanın en sürpriz takımı olduğunu söyleyebiliriz. 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran konuk ekip, Reims galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta sahasında Lyon’u konuk ederken, liderin mağlup olduğu haftada hata yapmadı ve 1-0’lık galibiyetle liderlik koltuğunu devir aldı. Sadece Marsilya deplasmanında bu sezon mağlubiyet yaşayan Brest, son 3 haftadan namağlup bir performans ortaya koydu. Lider olarak Nice deplasmanına konuk olacak olan Roy ve öğrencileri, liderlik koltuğundaki yerini korumak için sahadan en az 1 puanla ayrılmak zorunda. Fransa Ligue 1’de ilk 6 hafta namağlup bir performans grafiği sergileyen Nice, adım adım liderlik koltuğuna ilerliyor. Son 3 maçında kazanan ev sahibi, hafta lider giren Brest karşısında kazanacak ve Fransa Ligue 1’in yeni lideri olacaktır.

Reims  Lyon: KGVAR, 1.38 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 7. hafta mücadeleleri sahne alıyor. 1 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 14:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Reims ile Lyon karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 3. Geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1 sahnesinde Lille deplasmanına konuk olan Reims, karşılaşmada 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başarırken, deplasmandan aldığı 3 puanla birlikte üst sıraları bırakmadı. William Still yönetiminde 6 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, ligin 5. sırasında kendisine yer buldu. Sadece Marsilya ve Brest karşısında mağlubiyetler yaşayan Reims, ilk 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı. Toplamda 11 gole imza atan ekip, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. Teddy Teumai, Mohammed Daramy ve Michael Richardson hücum performanslarıyla dikkat çekerken, Reims’in son 4 maçının tamamında 2.5 gol barajı aşıldı. Lyon cephesinde isimler değişirken, kötü futbol ve puan kayıpları değişmedi. Tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birine imza atan konuk ekip, ilk 6 haftadan galibiyet çıkaramadı ve Clermont ile birlikte Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası haline geldi. Blanc ile ilk 4 haftanın ardından yollarını ayıran Lyon, hem geçici teknik adamıyla hem de geçen sezon göreve gelen Fabio Grosso ile puan kayıplarına devam etti. İç sahada alınan golsüz Le Havre beraberliğinin ardından, geçtiğimiz hafta deplasmanda Brest’e karşı kaybettiler. 6 hafta sonunda kalesini 11 gole kapatamayan Lyon, sadece 3 gole imza attı ve hücum performansıyla sınıfta kaldı. Yeni hocasıyla kötü gidişata çare arayan ekip, bu hafta Reims deplasmanına konuk olacak. Reims sezona iyi başladı ve üst sıralarda yerini aldı. Lyon ise zor günler geçirirken, teknik adam değişikliğine gitti ve hala toparlanamadı. Üst sıralarda kalmak için galibiyet ihtiyacı olan ev sahibi ile düşme hattından kurtulmak için galibiyete ihtiyacı olan konuk ekibin, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyoruz.

Lorient  Montpellier: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; 1 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lorient ile Montpellier karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 6 haftayı 3 beraberlik, 2 mağlubiyet, 1 galibiyetle geride bırakan Lorient, 6 puanla ligin 15. sırasında yer aldı. Küme düşme hattının en yakın rakibi olarak yoluna devam eden Regis Le Bris’in öğrencileri, son 3 haftanın tamamında puan kaybetti. Le Havre ve Nantes deplasmanlarından mağlubiyetler alan Lorient, iç sahada konuk ettiği Monaco karşısında ise 2-2’lik beraberliğe imza attı. Son 3 haftada kalesini tam 10 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, rakip fileleri ise 5 kez havalandırdı. Geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanında rakip fileleri 3 kez havalandırmasına karşın, kalesini tam 5 gole kapatamayan Lorient, uzun süredir ligde iyi bir savunma performansı sergilemiyor. 6 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, galibiyetten uzak. Fransa Ligue 1’i 6. haftasında Rennes’i iç sahada ağırlayan Montpellier, golsüz beraberlikle geçen 90 dakikanın ardından, ligde galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan konuk ekip, ilk 6 haftada sadece zor günler geçiren Lyon karşısında galip gelmeyi başardı. Geri kalan 5 hafta ise konuk ekip için 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle sona erdi. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle noktalayan Montpellier, Reims ve Lille karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından, Strasbourg ve Rennes karşısında son 2 hafta üst üste beraberlikler aldı. Kötü gidişata çare arayan Montpellier, bu hafta en yakın rakiplerinden Lorient’e deplasmanda konuk olacak. Fransa Ligue 1’de küme düşme hattından ilk 6 hafta itibariyle uzaklaşmayı başarmayan Lorient ve Montpellier, bu hafta kötü gidişatı durdurmak istiyor. İki yakın rakibin mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.03

Bets10 Bahis Oranı: 4.57