sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.10.2023

İddaa fikstüründe 2 Ekim Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Sassuolo  Monza: MS 1, 1.96 (iddaa) – 2.28 (Bets10) ; Sassuolo taraftarı önünde Monza’yı konuk edecek. 2 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saat ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesi, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nin 6. haftasında lider İnter’i deplasmanda mağlup etti. Namağlup lider karşısında harika bir performans sergileyen Alessio Dionisi’nin öğrencileri, son 2 hafta performansıyla tam not aldı. İlk 4 haftayı 3 puanla geride bırakan ve İtalya Serie A Ligi’ne iyi bir başlangıç yapamayan Sassuolo, son 2 haftada önce Juventus ardından İnter karşısında kazandı. Son 2 haftanın en zorlu fikstüründen 6 puanla çıkmayı başaran ev sahibinde, Domenico Berardi 2 maçta 2 gol, 1 asistle yıldızlaşırken, galibiyetlerde önemli bir paya sahipti. Lige yükselişe geçen ev sahibi, yükselen performans grafiğini bu hafta Monza karşısında sürdürmek istiyor. Sassuolo’nun son 2 haftada 6 kez rakip fileleri havalandırdığını belirtelim. Monzaa, İtalya Serie A Ligi’nde üst üste beraberliklerle puan kayıplarına devam ediyor. Raffaele Palladino önderliğinde sezona iyi bir başlangıç yapamayan konuk ekip, son 3 haftadan 1’er puanla ayrılırken, ligde galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Yeni sezonda sadece Empoli’ye karşı 2. haftada kazanan Monza, zor günler geçen rakibi dışında hiçbir rakibine diş geçiremedi. İnter ve Atalanta karşısında ise mağlubiyetler alan Monza, Atalanta mağlubiyetinin ardından son 3 haftayı Lecce, Lazio ve Bologna karşısında 1’er puanla tamamladı. Son olarak evnde Bologna ile golsüz berabere kalan Monza, yeni sezonda skor üretmekte zorlanırken, savunmada ise etkili oldu. Çıktığı 6 maçın 5’inde 2.5 gol barajı aşılmayan konuk ekip, puan kayıplarına son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin son 2 haftasında Juventus ve İnter gibi güçlü rakiplerine karşı kazanan Sassuolo, formunun zirvesinde. Son 4 haftada maç kazanamayan ve sezona kötü bir başlangıç yapan Monza karşısında, ev sahibinin galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyoruz.

Torino  Hellas Verona: KGVAR, 1.88 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 2 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Hellas Verona karşı karşıya geleccek. Torino, İtalya Serie A Ligi’nin son 2 haftasında 5 puan kaybetti ve üst sıralardan uzak kaldı. Ivan Juric ve öğrencilerinde puan kayıpları iç sahada alınan 1-1’lik Roma beraberliğiyle başlarken, geçtiğimiz hafta Lazio deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetle devam etti. Ezeli rakiplerine diş geçirmeyi başaramayan Torino, ilk 6 hafta fikstürü ise 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Ligin orta sıralarına demir atan ev sahibi, topladığı 8 puanın yanı sıra, rakip fileleri 6 kez havalandırırken, kalesinde ise 7 gol gördü. Taraftarı önünde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Torino, iç sahada 3 maçta 5 puan topladı. İtalya Serie A Ligi’nin 6. haftası taraftarı önünde Atalanta’yı konuk eden Hellas Verona, hafta içi fikstüründe 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, ligde galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Erken gelen golün ardından rakip kalede bir türlü etkili olmayı başaramayan Hellas Verona, son derece etkisiz bir iç saha performansı sergiledi. Son 4 haftayı 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Marco Baroni ve öğrencileri, ilk 2 haftada gösterdiği etkiden çok uzak kaldı. İlk 2 haftada Empoli ve Roma’y karşı üst üste galibiyetler alan konuk ekip, 2 maçta 3 gol atarken, son 4 haftada sadece 1 gol bulabildi. Hem skor üretmekte hem kalesini gole kapatmakta zorluklar yaşayan Hellas Verona, bu hafta Torino deplasmanında konuk olacak. İtalya Serie A Ligi’nde kötü gidişata çare arayan Torino ile Hellas Verona, sahaya galibiyet parolasıyla çıkıyor. Üst üste puan kayıplarıyla alt sıralardan kurtulamayan tarafların mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Fiorentina  Cagliari: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; 2 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi’nin 7. hafta mücadelesinde, Fiorentina ile Cagliari karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 6 haftayı 11 puanla geride bıraktı ve ligin 6. sırasında kendisine yer buldu. Sezon istediği başlangıcı yapamayan ev sahibi, son haftalarda yükselişe geçti. 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle lig serüvenine devam eden Fiorentina, yeni sezonda sadece ligin lideri İnter’e karaşı deplasmanda mağlup oldu. Son 3 haftadan 7 puan çıkaran ekip, Atalanta ve Udinese karşısında aldığı üst üste galibiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta Frosinone ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Ligin namağlup takımına karşı üstün bir oyun sergileyen ve 1-0’lık üstünlüğü yakalayan Fiorentina, skoru koruyamadı ve deplasmanda galibiyeti kaçırdı. Cagliari yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde kabusu yaşıyor. Claudio Ranieri yönetiminde ilk 6 haftanın en zayıf halkası olmaktan kurtulamayan konuk ekip, ilk 6 haftadan sadece 2 puan çıkarabildi. Kalesinde gördüğü 9 gole karşılık, rakip fileleri sadece 2 kez havalandırabildiler ve aynı zamanda ligin en zayıf hücum performansını sergiledi. Geçtiğimiz hafta sonu Atalanta deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen konuk ekip, hafta içi fikstüründe ise Milan’a karşı iç sahada kaybetti. 4-1’lik mağlubiyetle 6. haftayı noktalayan Cagliari cephesinde, kabus devam ediyor. Teknik adamın takımdaki kredisi azalırken, artık galibiyete ihtiyaçları var. Kısa sürede küme düşme tehlikesini yakından hisseden Cagliari, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta. Son haftaların formda takımları arasında yer alan Fiorentina, iç sahada ligin en zayıf halkası Cagliari’yi sahasında konuk edecek. Fiorentina’nın etkisini sürdüreceğini ve İtalya Serie A Ligi’nde haftayı 3 puanla kapatacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.79

Bets10 Bahis Oranı: 7.35