UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Real Madrid İddaa Tahmini 03.10.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde bu hafta Napoli evinde Real Madrid’i konuk edecek. C Grubu 2. hafta mücadelesi 3 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, futbol severler mücadeleyi EXXEN platformundan canlı izleyebilir.

Bets10, Napoli galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.72, Real Madrid galibiyetine 2.59 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.32, beraberliğe 3.13, konuk ekibe ise 2.22 oran veriyor.

Napoli Yeniden Yükselişte

İtalya Serie A Ligi’nde tam 33 yıl sonra gelen şampiyonlukla geçen sezonu kapatan Napoli, Spaletti önderliğinde şampiyonluğun yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi’nin Çeyrek Finalistleri arasında yer aldı. İki kulvarda birden rüya gibi bir sezon geçiren ev sahibi, yeni sezonda Spaletti ile yollarını ayırıp göreve Rudi Garcia’yı getirirken, Şampiyonlar Ligi serüvenine galibiyetle başladı. Konuk olduğu Braga deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen Napoli, devler sahnesine iyi bir başlangıç yaptı. İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 7 hafta ev sahibi için 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle sona erdi. Üst üste 3 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından, Udinese karşısında 4-1’lik, Lecce karşısında ise 4-0’lık skorlarla alınan galibiyetler, Napoli cephesinde güven tazeledi. C Grubu’nda liderliğin favorisi olarak gösterilen Real Madrid’e karşı bu hafta galibiyet arayacaklar. Son günlerde takımla arasında yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Victor Osimhen, son 2 haftada skor üretmeyi başardı ve yeniden Napoli’de gol sorunu çözdü.

Real Madrid Eksiklerine Rağmen Kazanıyor

Yeni sezonda gelen üst üste sakatlık haberleriyle zor günler geçirmesini beklediğimiz Real Madrid, İspanya La Liga’da 8’d 7 yaparak liderlik koltuğunda otururken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sezon başlangıcını galibiyetle yaptı. Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı olarak dikkat çeken Real Madrid, ilk hafta evinde ağırladığı Union Berlin karşısında 1-0’lık galibiyete imza attı. İspanya La Liga’da ise Atletico Madrid mağlubiyetinin ardından Las Palmas ve Giron karşısında gol yemeden farklı galibiyetlere imza attılar. 2 haftada 5 gole imza atan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, 8 haftadan 7 galibiyetle 21 puan topladı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Tüm eksiklerine rağmen iki kulvarda birden harika bir performans sergileyen Real Madrid, kazanmaya İtalya deplasmanında devam etmek istiyor.

Napoli – Real Madrid Maç Bilgileri

Napoli – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de bu hafta Pierluigi Gollini, Amir Rrahmani ve Juan Jesus’un sakatlıkları bulunuyor. Real Madrid cephesinde ise Arda Güler, Courtois, David Alaba ve Militao’nun sakatlıkları var.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Natan, Mathias Olivera, Leo Oestigaard, Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Giacomo Raspadori, Stanislav Lobotka, Jens Cajuste, Giovanni Simeone.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Toni Kroos, Antonio Rüdiger, Federico Valverde, Aurelin Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Rodrygo, Joselu.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda açılışı galibiyetlerle yapan Napoli ve Real Madrid, aynı zamanda kendi liglerinde de yükselişe geçti. Gözünü grupta liderlik koltuğuna diken iki formda takım, liderlik kaderini belirleyecek bir maça çıkıyor. Kazanarak rakibini geçmek isteyen iki takımın, dev maçta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz. İki takımda son haftalarda harika hücum performansları sergiliyor.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid deplasmanda yıldızlarıyla kazandı. Grupta zirvenin kaderini belirleyecek zorlu mücadelede, İspanyol ekibi 3 golle 3 puanı aldı. Napoli ise iç sahada 2 gol bulmasına karşın, Real Madrid’e karşı direnemedi. Kazananları tebrik ederiz.