UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Braga Maç Tahmini 03.10.2023

Union Berlin evinde Braga‘yı konuk edecek. 3 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. hafta mücadelesi, EXXEN platformu tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Union Berlin galibiyetine 1.91, beraberliğe 3.67, Braga galibiyetine ise 4.23 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.83 oran kazandırıyor.

Union Berlin Mağlubiyetlerden Kurtulamadı

Zorlu Santiago Bernabeu deplasmanında Real Madrid golcülerine 90 dakika boyunca direnen Union Berlin, Jude Bellingham engeline takıldı ve son dakika golüyle evine eli boş döndü. Şampiyonlar Ligi serüvenine istediği başlangıcı yapamayan Union Berlin, Almanya Bundesliga’da ise istediği başlangıcı yaparken, son haftalarda düşüşe geçti. İlk 2 haftadan Mainz 05 ve Darmstaadt 98’e karşı 4-1’lik galibiyetler alan ev sahibi, sonraki 4 haftanın tamamında mağlup oldu. Son olarak geçtiğimiz hafta deplasmanda Heidenheim’a karşı kaybettiler. Son 5 resmi maçının tamamında mağlup olan Urs Fischer’in öğrencileri, bu hafta Braga karşısında galibiyet arayacak. Son 5 haftada en iyi futbolunu Şampiyonlar Ligi’nde sergileyen ev sahibi, kabustan devler sahnesinde kazanarak uyanmak istiyor.

Braga Galibiyet Hedefinde

UEFA Şampiyonlar Ligi yolunda 2 ön eleme turunu geçerek gruplara kalan Braga, Backa Topola ve  Panathinaikos karşısında 4’te 4 yapmayı başarırken, gruplarda ilk hafta rakip Napoli olunca, mağlubiyetten kurtulamadılar. Maçın büyük bir bölümünü kendi yarı sahasında kabul eden konuk ekipte, kaleci Matheus Lima harika bir maç çıkartırken, 2-1’lik mağlubiyetten kaçamadılar. Gruplara iyi bir başlangıç yapamayan Braga, Napoli mağlubiyetinin ardından Portekiz Premier Ligi’nde aldığı üst üste galibiyetlerle moral depoladı. Önce Boavista ardından Estrela karşısında kazanan Arthur Jorge’nin öğrencileri, ligdeki etkisini Şampiyonlar Ligi’ne taşımak istiyor. Union Berlin deplasmanında izleyeceğimi Braga, Napoli ile Real Madrid’in karşı karşıya geleceği haftada kazanmak istiyor.

Union Berlin – Braga Maç Bilgileri

Union Berlin – Braga Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Knoche, Khedira ve Andras Schafer’in sakatlıkları bu hafta devam ediyor. Braga’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Alex Kral, Christopher Trimmel, Danilho Doekhi, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Robin Gosens, Aissa Laidouni, Josip Juranovic, Datro Fofana, Sheraldo Becker.

Braga’nın 11’i Belli mi?

Braga’nın muhtemel kadrosu: Matheus Lima, Victor Gomez, Sikou Niakate, Jose Fonte, Adrian Marin, Bruma, Al Musrati, Rodrigo Zalazar Martinez, Vitor Carvalho Vieira, Abel Ruiz, Ricardo Horta.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun ilk haftasında mağlubiyetlerden kurtulamayan Union Berlin ile Braga karşı karşıya geliyor. Kağıt üzerinde 3.’lük mücadelesi vermesini beklediğimiz taraflar, hem ilk 2 umutlarını korumak hem de 3. sıra için avantajlı konuma geçmek istiyor. İstediği başlangıcı yapamayan iki takımında, mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.86

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin iç sahada elde ettiği 2-0’lık üstünlüğü koruyamadı ve Braga’ya teslim oldu. Portekiz temsilcisi harika bir geri dönüşle 3 puanı hanesine yazdırırken, iki takımda bu hafta bizlere beklediğimiz hücum etkisini verdi.