UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Benfica İddaa Tahmini 03.10.2023

3 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. hafta mücadelesinde, İnter ile Benfica karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Bets10, İnter galibiyetine 1.83, beraberliğe 3.86, Benfica galibiyetine ise 4.46 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.76, KGYOK 2.08 oran kazandırıyor.

İnter Güven Tazeledi

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, Şampiyonlar Ligi dönüşü ligde kazanmaya devam etti. İtalya Serie A Ligi’nde sezona 5’te 5 yaparak başlayan İnter, sezonun ilk mağlubiyetini Şampiyonlar Ligi’nde konuk olacağı Real Sociedad deplasmanı öncesinde iç sahada Sassuolo’y karşı aldı. Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında ise ev sahibi adına savunmanın yaptığı büyük hata dikkat çekti. Erken bir golle geriye düşen İnter’de, Bastoni’nin hatası pahalıya mal oldu. Geriye düşmesiyle birlikte oyundaki etkisini arttıran ev sahibi, İspanya deplasmanından 1 puanla döndü. Üst üste 2 maçtan galibiyet çıkaramayan İnter, geçtiğimiz hafta Salernitana deplasmanında kazanarak güven tazeledi. Maça yedek başlayan ve oyun ikinci yarıda dahil olan Lautaro Martinez  tam 4 golle 4-0’lık galibiyeti getirirken, ev sahibi eski günlerine geri döndü.

Benfica 10 Kişiyle Direnemedi

Portekiz Premier Ligi’ne mağlubiyetle başlayan Benfica, sonraki 6 haftada kazanarak ligin en iyi performanslarından birini sergiledi. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda da açılışı mağlubiyetle yapan Roger Schmidt ve öğrencileri, İnter galibiyetiyle yükselişe geçmek istiyor. Portekiz Premier Ligi’nde son 6 haftadan 16 golle 18 puan toplamayı başaran konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasında Salzburg’a karşı zor anlar yaşadı. İlk 12 dakikada 10 kişi kalan ve kalesinde 2 penaltı tehlikesi yaşayan Benfica, devre arasına 1-0 geride girdi. İkinci yarıda farkın 2’ye çıkmasına engel olamayan konuk ekip, bu sezon ilk kez bir maçta skor üretemedi. Toparlanmak isteyen Benfica, hafta sonunda kendi liginde galibiyetlerine devam ederken, zorlu İnter deplasmanı öncesinde moral buldu.

İnter – Benfica Maç Bilgileri

İnter – Benfica Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Marko Arnautovic, Juan Cuadrado ve Stefano Sensi’nin sakatlıkları devam ediyor. Benfica cephesinde ise David Jurasek’in sakatlığı devam ediyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Kristjan Asllani, Joaquin Correa, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Marcus Thuram.

Benfica'nın 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Anatolii Trubin, Antonio Silva, Otamendi, Orkun Körkçü, Joa Mario, Fredrik Aursnes, Angel Di Maria, Alexander Bah, Rafa Silva, Petar Musa, Joa Neves.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne puan kayıplarıyla başlangıç yapan İnter ve Benfica, 2. haftada karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde liderlik ipini göğüsleyen İnter, ilk maçta yaptığı hataları telafi edecek ve sahasında sezonun ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini alacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter beklediğimiz gibi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde haftayı 3 puanla kapattı. Ev sahibi Marcus Thuram’ın golüyle Benfica engelini geçti. Kazananları tebrik ederiz.